SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Her Yerinde İzlerimiz Var"

0
Güncellendi - 2019-11-27 04:06:17
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Pütürge'nin Bakımlı Mahallesi'ne vatandaşlar tarafından yaptırılacak Kültür Evi'nin temel atma törenine katıldı.

Törende ilk olarak konuşan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "İstanbul’da  daha  çok  Pütürgeli hemşerilerimizle   karşılaştık  ve onlarla aralarındaki  dayanışmayı birliği ,sivil toplum örgütlenmesini, dernekleşmeyi gördük. Bu  bizleri mutlu etti .Ama bugün bir şey  daha  mutlu etti. Malatya ile   irtibatınızı koparmamışsınız, hemşerilerimizle  irtibatınızı koparmamışsınız. Hele  gençlerin  memleketleri ile hemşerileri ile irtibatlarını  koparmaması  beni mutlu etti. Gençlerimize  hoşgeldiniz diyorum. Bu tesisin özellikle Bakımlı'mıza, Pütürge'ye ve bizlere  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Tüfenkci de, "Emeği geçenlere teşekküre diyorum. Doğduğu yerleri unutmayan kadirşinas bir hemşeri grubuyla beraber olmak gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Sizler ve bu topraklar, her zaman duruşunuzla inancınızla ülkeye bağlığınızla  bizleri gururlandırdı ve  gururlandırmaya da devam ediyor."diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  liderliğinde Türkiye’yi gerçekten her alanda değiştirdik ve dönüştürdük. Tarihi başarılara imza attık. Ama bir şeyi dönüştüremedik. Ana muhalefet her zaman olduğu gibi, yine dedikodular üzerinden siyaset yapıyor, algılar üzerinden siyaset yapıyor. Çünkü gerçekleştirdikleri bir şey yok. Birileri ortaya bir yalan atıyor. Kendi muhalefetlerini önleme adına, Cumhurbaşkanımız falanla görüştü filanla görüştü.. Ama  baktığınız zaman ne  görüştükleri ne görüştüğünü iddia ettikleri doğru oluyor.

Cumhurbaşkanımız diyor ki, 'Eğer samimi isen ben cumhurbaşkanlığından ispatlarsan  fedakârlık yapmaya istifa  etmeye  hazırım. Eğer sen de buna inanıyorsan ve gerçek diyorsan, sende Genel Başkanlığından istifa et' diyor. Muhalefet liderinin maalesef ne yüzü kızarıyor ne de özür diliyor."

Bakımlı'ya yaptırılan Kültür Evi'nin önemine de değinen Tüfenkci, "Değerli arkadaşlar, burada iş adamlarımız var. Para biriktirerek tarihe miras bırakılmıyor. Tarihe miras bırakmak istiyorsak eser bırakmak lazım. Bugün arkadaşlarımız Bakımlı Köyünde eser bırakıyorlar. Her birinden Allah razı olsun.

Malatya’nın her yerinde Allah'a hamdolsun izlerimiz var. Biz Pütürge'yi geliştirmek adına yaptıklarımızı bir bir saya biliriz. A çok vaktinizi almak istemiyorum. Şiro Çayı'nı, Kubbe Dağı'nı, yolları sayabiliriz. Sizler destek vermeye devam ettikçe, biz Allah’ın  izniyle biz hem ekonomiyi kalkındıracağız ama aynı zamanda Türkiye’nin bütünlüğünü Türkiye’nin topraklarında gözü olanlarda gerekli dersi vereceğiz. Yeter ki birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın." diye konuştu.

Daha sonra Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Ancak tören yapın, başka bir şey yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (4 yıl önce)
    Malatya'nın her yerinde izleriniz görünüyor.Çarpık yapılaşma,az yeşil alan bol betonarme,yolların yetersizliğinden yoğun trafik,çukurdan geçilmeyen yollar,geri kalmış sanayileşme,atıl vaziyette bekleyen vagon fabrikası yimpaş mağazası binası vs.vs.Hep izlerimiz var diyorsunuz da bir tane şu iş mümkün değildi bizim zorumuzla yapıldı diyebileceğiniz var mı acaba.Bir çivi çaktınız mı?Devletin veya belediyenin zaten yapması gerekenleri bizim sayemizde oldu demeyin kimse inanmıyor.Malatya'ya bırakın faydayı zararınız var.Diğer taraftan Fendoğlu'nun varlığı da belli değil yokluğu da.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAPILAN KÜLTÜR EVİ Çok güzel bir temel atma töreni.Yazık,yazık. Malatyamıza yıllarca her alanda hizmet etmiş,sayısız temeller atmış Malatya Sevdalısı METİN EMİROĞLUNUN Programına katılmadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı hakyemez (4 yıl önce)
    son fotoğrafta işçiler neden çömelmiş? bürokratlar ile halk arasındaki ilişkinin köle sahip eksenindeki benzerliğini hatırlattı bana? bir de ellerini açıp dua ediyorlar. önce işçileri ayağa kaldırın ve aynı seviyede olduğunuzu onlara hatırlatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Emekçiler her zaman yine ezilmiştir fotoları daha güzel çıksın daha birşeyler yapıyoruz desinler diyerek adamları çökertmişler ve garibim kumandayı elinden bırakmıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakalem (4 yıl önce)
    Pütürge Bakımlı Köyü'nde 3 gün arayla kültür merkeziğ inşaatı açılmadığına göre AKP Milletvekilleri artık ortak basın bülteni de göndermiyor olsa gerek. Öznur Hanım haberde Bülent Beyin ismini geçirmemiş, Bülent bey de Öznur hanımı. Böylece aynı haber 3 gün arayla bülten olmuş..İlginç..http://malatyahaber.com/haber/gecilemez-denilen-yolu-gecilir-hale-getirdik/
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Evet haklısınız sayın vekilim malatyanın her yerinde ayak izleriniz var sadece biz bişey görmedik gören varsa desin ahanda burda
    0
    0
    Yanıtla
  • Altan (4 yıl önce)
    Görünürde birşey yokki izleriniz olsun. Doğru söylüyorsunuz yinede çünkü Bütün yollarda izleriniz var (yama). yamalıyarak iz bırakıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (4 yıl önce)
    Yaptiran halk temeli atan vekiller kafaya bak
    0
    0
    Yanıtla