SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor'a Zarar Gelmesin Diye Sesimi Çıkarmıyorum"

0
Güncellendi - 2021-06-14 17:17:01
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'daki 'AKP Siyaseti'nin, Malatya'nın ortak değeri olan Yeni Malatyaspor'u bölmeye çalıştığını ve bir ayrışma unsuru olarak kullanmaya çalıştığını belirterek, "Malatyaspor’u adeta bölerek zarar veriyorlar. Ben Malatyaspor’a zarar gelmesin diye sesimi çıkarmıyorum" dedi.

Gündeme yönelik bugün CHP Malatya İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, açıklamalarında, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği ve Yeni Malatyaspor'a yeni bir başkan bulma amaçlı İstanbul'daki toplantıyı hatırlatarak, toplantıya tüm AKP Malatya Milletvekilleri ve AKP Malatya İl Başanının davet edilmesine karşın, kendisinin davet edilmemesini sert ifadelerle eleştirdi.

"Ben sanki Elazığ milletvekiliyim.."

Yeni Malatyaspor'un, sağcısıyla, solcusuyla Malatya'nın ortak coşkusu olduğunu hatırlatan ve YMS konusunda herkesi sorumlu davranmaya davet eden Veli Ağbaba, İstanbul'daki Yeni Malatyaspor toplantısı için, "Bir toplantı yapıyorlar AK parti Belediye başkanları, milletvekilleri ve birkaç iş adamı katılıyor. Sanki ben Elazığ Milletvekiliyim, beni davet etme gereği bile duymuyorlar. Sonuç bir şey çıkıyor mu: hayır. Herkesi sorumlu davranmaya davet etmek istiyoruz. Hep beraber bizim de üzerimize ne düşerse yapacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

"AKP'ye ilçe başkanı seçiyorlar..."

Yeni Malatyaspor'un siyasi çıkar sağlamak amacıyla siyasete alet edilmesinin Yeni Malatyaspor ve Malatya'ya ihanet olduğunu söyleyen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba şöyle konuştu:

"Malatyaspor’a siyaset girmesinin doğru olmadığını her zaman söyledik. Malatyaspor’a siyaset sokanlar Malatyaspor’a ve Malatya’ya ihanet ediyor. Malatyaspor üzerinden kimse rant devşirmemeli, kendi siyasi çıkarlarına alet etmemeli. Bunu yapanlara yazıklar olsun diyoruz".

"Yandaşları destekleyeceğine Malatyaspor’a yardım et"

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ölçüsünde Yeni Malatyaspor'a yardım etmesi gerektiğni kaydeden Veli Ağbaba daha sonra şunları söyledi:

"Büyükşehir senin. Yeşilyurt’u babanın çiftliği gibi yönetiyorsun. O konuda da Mehmet Çınar’ı tebrik ediyoruz insan kaçakçılığı konusunda model oldu kutluyoruz buradan. Büyükşehir olarak Malatyaspor’u destekleyeceksen destekle. Yandaşları destekleyeceğine Malatyaspor’a yardım yap. Babanın parası değil. Büyükşehir Malatyaspor’u desteklemeli mi tabii ki desteklemeli. Malatyaspor Malatyamızın markası. Bir takım süper ligdeyse kendi de süper ligde. O takım düşerse sen de o ligden düşersin. Herkesi sorumlu davranmaya davet etmek istiyoruz. Hep beraber bizim de üzerimize ne düşerse yapacağımızı belirtmek istiyorum".

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    işin ucunda rant yoksa kimse elini taşın altına uzatmaz maalesef, memleket babanın evlada evladın babaya yar olmadığı mahşer gününü yaşıyor şimdiden, Malatyaspor efsane idi şimdi esamesi okunmuyor, yenisi devşirildi onuda ranta kurban edeceğiz. davul zurnalı adaylık açıklayanlar buyurun borcu öderseniz başkanlık sizin deniyor, bir kısa açıklama bile yok, neden hepsi almayı düşünür, vermeyi değil. Spor siyasete girer ama siyaset spora girdiğinde iş değişir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Bunların zihniyeti Atı alan Üsküdarı geçmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sayin vekilimiz hakli yenimalatya spor akp takimi degil halkin yani yurt disinda yurt icinde yasayan 3 milyon malatyanin takim birlik beraberlik zamani bakin elaziga erzuruma diyarbakira takimlari ne halde takimin icine fitnelik sokmayin baskana yonetime destek olalim siyaseti sokmayin spora
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslında sokanlar belli.Daha çncede VELİ AĞBABA nın Malatyaspor ayaptığı katkı unutulmaz.Madem siyaset yok niçin çağrılmadı .Malatyaspor AKP nin takımı mı?Yorumlarınıza beğeni almısınız ama beğenenlerde AKP lidir.Gerçek Malatyaspor taraftarları değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (2 yıl önce)
    Sayın Ağbaba. Dediğiniz gibi Malatyaspor ortak değerimiz. Bence size saygısızlık yapılmış. Ve yine dediğiniz gibi babalarının ciftligiymis gibi hareket ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Sayın Ağbabaya katılıyorum Malatyaspor sadece Akpartimin Takımı değil tüm Malatya’nın takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Bence yeşilyurt belediyesi yeni malatyaspor'a el atsın.Kaçırdığı her insan başına yılda 5 bin dolar alsa, bin adam kaçırsa 5 nilyon dolar yapar açıkcası fena para değil.Malum yeşilyurt belediyesi bu konuda tam bir profösör en azından para faydalı biçimde kullanılır. :) :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Valla bence Elazığlı olsanız çağırırlardı. Malatya’daki kurum müdürlerinin çoğu Elazığlı, niyeyse bizim siyasiler çok severler Elazığlıları.
    0
    0
    Yanıtla