SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Şerefiyle Temsil Edeceğiz”

0
Güncellendi - 2020-01-21 01:26:38
“Şerefiyle Temsil Edeceğiz”
A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor’un yöneticisi Muhammed Güner, “Sezonun ilk yarısı beklentilerimizin altında kalsa da hedefimiz doğrultusunda belirlediğimiz puanın altına düşmedik” dedi.

 Büyükler liginde A Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2’de mağlubiyet aldı. İlk yarıda 13 puan toplayan sarı kırmızılılar, Hekimhan Girmana ve Darendespor’un arkasında üçüncü sırada yer aldı.

 Malatyaspor’un yöneticisi Muhammed Güner, Malatyaspor olarak ilk yarının bir değerlendirmesini yaptıklarını ifade etti.

 Güner, ilk yarının beklentilerinin altında kalsa da hedefleri doğrultusunda aldıkları puanın iyi olduğunu kaydetti.

 Takım olarak eksiklerini bildiklerini dile getiren Güner, “Eksiklerimizi biliyoruz devre arası kampında bunlar üzerine çalıştık ve önlemimizi aldık. Oyuncularımıza güveniyoruz yolun sonu şampiyonluk olacak. Hakemlerimize de buradan takımım adına teşekkür etmek istiyorum, bu sene büyük bir özveriyle görevlerini layıkıyla yapıyorlar” dedi.

 Güner, devre arası transfer çalışmalarıyla ilgili, “Transferde listemizde yer alan isimler var. Aramıza 1 ya da 2 oyuncu daha katabiliriz. Bununla ilgili teknik ekibimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Teknik ekibimizin vereceği karara göre transferlerimizi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını ifade eden Güner, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sene takımımız adına farklı bir sene olacak. İnşallah güzel günlerin başlangıcı bu sene olacak.

Malatyaspor yönetimi olarak; Malatyaspor ismini armasını şerefini layıkıyla temsil edeceğimize bu şanlı efsanemizi layık olduğu yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler var oldukça Malatyaspor’u şerefiyle temsil edeceğiz. Takımımıza desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen taraftarlarımıza teşekkürlerimizi iletip desteklerini bekliyoruz.”

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız