SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Eski Masörü Yenice Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-08-09 15:33:17
Malatyaspor'un Eski Masörü Yenice Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

A milli takımın yanı sıra geçmişte Malatyaspor'da da bir süre görev yapan 73 yaşındaki masör Mehmet Yenice, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Malatyaspor ve A Milli Takım'ın masörlüğünü yapan Yenice, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Yukarı Merkez Cami’sinde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Ankara’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yenice, Türk futbolunda uzun yıllar masörlük görevinde bulundu. Yenice, A milli takımla birlikte Metin Kaya Çağlayan'ın başkanlığı, Sunderman'ın teknik direktörlüğü döneminde 1988'de Malatyaspor'da da görev yapmaya başlamış, bu görevi Nurettin Soykan'ın başkanlığı ve Zeynel Soyuer'in teknik direktörlüğü sırasında 1991'e kadar sürmüştü.

Yenice’nin cenaze törenine eski futbolculardan Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen’in yanı sıra Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım katıldı.

Ankara, iha- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Mehmet Yenice (soldaki), Fenerbahçeli yöneticilerden Mehmet Yıldız ile..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Sevgili mehmet yenice abim seni tanıma onuruna sahip olmanın sevgi saygısıyla bizlere ornek olmanin bahtiyarligini unutmayacagim Allah mekanini cennet etsin mehmet yenice abimin hizmet ettiği spor camiasının ve ailesinin başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Dostlar bir bir aramızdan ayrılıyor, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum, yeni malatyasporun yönetimine sesleniyorum ,hukuki bir sorun yoksa lütfen yeni kelimesini kaldırın efsanenin devamı olan ,efsanenin ilk kuruluş renkleri sarı siyah malatya sporumuzu bize geri verin.hey gidi günler hey yıkılan İnönü stadında kapılı tribün dolu olarak takım antrenman yapardı,takımın antreman sahası ve kalacağı tesis yoktu,takım otelde kalıyordu,efsane başkan rahmetli soykan bölgede ilk tesisleri yapan başkan olmuştu ,10 bin kişilik statta 18 bin kişi maç seyrederdik,amigo hacı baba ve Yusuf mor abimizi unutmak mümkün mü,deplasmanlara onlarca minibüsle bir simidi dörde bölerek gidip geldiğimiz günler,bizimki karşılık beklenmeyen bir aşktı, İnönü stadıni yıkarak geçmişle bağımızı kestiler.duygulandim yine .......
    0
    0
    Yanıtla