SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Çağdaş Bir Mekan Kazandırıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-02-08 07:44:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Mişmiş Park Fuar alanında yapımı devam eden Kongre ve Fuar Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Yeni Kongre ve Fuar Merkezindeki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımızda herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde Mayıs ayı sonu itibariyle tamamlayarak Malatya’mıza modern ve çağdaş bir mekân kazandırmış olacağız.  Kongre ve Fuar Merkezi içerisinde konferans salonu, sosyal donatı alanları, kafeterya ve benzeri ofisler ile fuara katılan katılımcılar tarafından görüşmelerin yapılabileceği alanlar bulunmakta. Yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alana sahip olan bir mekânı inşa ediliyor. Bu alandaki çalışmalar herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde Mayıs sonu itibariyle tamamlanacağı inancındayım. Çalışmalarımızın tamamlanacağı güne kadar inşallah pandemi krizinde de ülkemiz ve insanlık kurtulur. İnşallah eskiden olduğu gibi yine Tarım Fuarlarını, Kitap Fuarını, Gıda Fuarları ve diğer fuarları bu yeni mekânda yapma imkanına kavuşuruz. Malatya’mızın çağdaş ve modern anlamda bir şehir hüviyeti kazanması noktasında bir taraftan Lisanslı Soğuk Hava Deposu, Şire ve Buğday Pazarı, Kültür ve Eğitim Merkezleri ile çevre düzenlemeleriyle yoğun bir çalışma içerisinde.

Bu alandaki çalışmalarımızda özellikle Sanayi Bakanlığımızın ile Fırat Kalkınma Ajansı’nın katkılarını ifade etmek istiyorum. Bu projemizi Bakanlığımız ve Fırat Kalkınma Ajansı ile birlikte yürütmekteyiz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin Malatya’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Veli (3 yıl önce)
    Ellerine sağlık emeği geçen herkesin. Neydi öyle çadırlarda falan rezillik içindeydik. Trafik ve park sorunu da cabası, belediye binasının yanından 45 dk da çıkabilmiştik. Ulaşımını ve park sorununu da tam manasıyla hallederlerse çok güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Mişmiş Malatya nın öz dilidir. Kendi dilimizi korumalıyız ve kullanmalıyız. Sayın başkan bu tesis Malatya için çok yerinde bir hizmettir. Sağolun varolun. Her büyükşehirde bir fuar alanı mutlaka olmalıdır. Gerekliliktir. Çadır fuarcılığından yerleşik fuarcılığa geçiş önemlidir. Bu sayede daha farklı fuarlar Malatya da organize edilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naim (3 yıl önce)
    Sabancıdaki salon dökülüyor malatya ya yakışan yermi acaba.yetkililer orayada bi el atsalar fena olmaz bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Niye apricot ya da Çince Japonca birşey dediğimizde sizin gibi sözde batılı düşünceye sahip kişilerin hoşuna gider.Bu şekilde kendinizi aya çıkmış hissedersiniz...Kullandığınız x bile sizi aya çıkarır merak etmeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (3 yıl önce)
    Yaklaşık 246 milyon kişi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    kuzeyx02 kadar ilginç değil kardesim ben antalya da yaşıyorum malatyaliyim ve burada mısmis deyince kayısı olduğunu senden daha fazla bilen insan var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzeyx02 (3 yıl önce)
    Mişmiş ne demek yahu. Eller gider aya siz gidersiniz yaya. Dünyada kayisiya mişmiş diyen kaç insan var.
    0
    0
    Yanıtla