SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Yakışır Bir Mağaza Olsun'

0
Güncellendi - 2022-01-03 02:40:10
'Malatya'ya Yakışır Bir Mağaza Olsun'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Şeker Fabrikası bünyesinde, fabrikadan halka satışların yapılacağı Şeker Marketin açılması için gün sayılıyor.

Şeker Market ile Malatya’da yaşayan vatandaşlar paket ya da torba halinde uygun fiyata şeker alımı yapabilecekler. Şeker Marketin hazırlıkları tamamlandıktan sonra açılacağını belirten Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, “ Şeker Market ile ilgili çalışma yapılıyor. Genel Müdürlüğümüz Malatya’ya yakışır bir mağazamız olsun dediler. Onun için Kızılay’a talepte bulundular. Kızılay onların istediği ölçülerde daha güzel daha modern Malatya halkına hizmet edeceği yani fabrikadan direk halka satışın yapılabileceği bir mağaza şeklinde konteyner yapılıyor. Konteyner biter bitmez hemen satışa başlayacağız” dedi.

Yakın zamanda açılacak olan Şeker Market’ten uygun fiyata şeker alınabileceğinin altını çizen Murat, “Malatya’daki vatandaş yüksek fiyattan ürün almayacaklar. Fabrikanın belirlemiş olduğu fiyat üzerinden daha makul ve uygun fiyata halka hizmet edilecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız