SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maradona'nın Takımına Red, Malatya'ya Yakın'

0
Güncellendi - 2020-08-10 18:27:38
'Maradona'nın Takımına Red, Malatya'ya Yakın'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un transfer çalışmaları kapsamında 28 yaşındaki Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva ile anlaşmaya vardığı ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un ilgilendiği 28 yaşındaki Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva hakkında Peru medyasında yayınlanan haberlere göre, bu oyuncunun, futbol efsanesi Maradona’nın çalıştırdığı Arjantin Süper Ligi’ndeki CGE La Plata tarafından da istendiği, ancak oyuncunun teklif edilen rakam nedeniyle Maradona’nın kulübünün teklifi yerine Yeni Malatyaspor’un teklifini değerlendirmeyi tercih ettiği öğrenildi.

Peru’da yayınlanan Expreso Gazetesi, “Christian Cueva, Türkiye’nin Malatyaspor’una transfer olmaya yaklaştı” başlıklı haberinde, oyuncunun Maradona’nın kulübünün sunduğu teklifi reddettiği, buna karşılık ekonomik teklifi çok daha iyi olan Yeni Malatyaspor’la sözleşme yapmaya daha yakın olduğunu yazdı.

Expreso, Christian Cueva’nın Yeni Malatyaspor ile anlaşması halinde, İspanya’nın Rayo Vallecano ve Rusya’nın Krasnodar formalarını giymesinden sonra yurt dışındaki üçüncü deneyimini yaşayacağını vurguladı.

Peru Gazetesi, Perulu futbolseverler için, “Cueva’nın muhtemel takımı” Yeni Malatyaspor’un, 2019-2020 sezonu sonunda Süper Lig’den düştüğünü, ancak Covid-19 nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bulunduğu kategoriyi kaybetmekten kurtarıldığını da kaydetti.

Bu arada bazı Peru spor siteleri ise, Christian Cueva’nın Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağladığı ve on numara mevkiinde oynayan Perulu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı ileri sürüldü.

Son olarak Brezilya ekibi Santos’un formasını giyen Christian Cueva, İspanya ekibi Rayo Vallecano’nun yanı sıra CF Pachuca, Unión Española, Krasnodar, Club Alianza Lima, Deportivo Toluca, São Paulo Futebol Clube ve Universidad San Martín de Porres takımlarında oynadı.

On numara mevkiinin yanı sıra sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, orta saha sol, orta saha sol ve merkez orta sahada da görev yapabilen Christian Cueva’nın güncel piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu bildirildi.

2019-2020 sezonunda CF Pachuca takımından Santos’a kiralık olarak giden Christian Cueva, 66 kez Peru Milli Takımı’nın formasını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bize rahmetli Cavcav gibi maliyeti düşük istikbal vaat eden sattığın zamanda kulübe para kazandıracak futbolcu gerek.Bunun içinde dünya futbolunu iyi bilen ve bu işten anlayan SCUT ekibi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Hiç. Kimsenin. Guvenkalmamis.herida.teretutlu .bakıyor. takıma. Bakalım. Seneye. Ne.olacak Inşallah. Iyi.olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Düştük,çıkarıldık,düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Guzel Oyuncu formda sa insallah olur.Ya Birakin adil adil demeyi bu zamana kadar bu Baskan bizi buraya getirti. Ama Hikmet Hoca gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Burası derken? Belki farkında değilsin ya da işine gelmiyor ama, adil gevrek'in başkanı olduğu takım başarısız oldu, küme düştü, hangi vefadan bahsediyorsun, adil gevrek Malatya'da daha mı õnemli?
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    istemezik alma
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Sevgili Malatya spor taraftarları üzülerek size bir hususu açıklamak istiyorum. Bu takım 2020-2021 futbol sezonu Adil Gevrek yönetimi devam ettiğinde sezon sonrasında küme düşecek takımlar arasında ilk sırayı alacağından emin olarak söz ediyorum.Lütfen benim bu yorumumu not edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam hemen notlarımız arasına aldık. Seneye küme düşersek sana güzel bir ödül vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen vereceğin ödülü sezon sonunda kendine sakla. Sizler bu takımın gerçek taraftarı değilsiniz sizler seyircisiniz takımın iyi yada kötü olması umrunuzda değil. Eğer umrunuzda olsaydı taraftarı takmayan halen bu yakımın başındayım diyen bu takımı kötü yönetimiyle küme düşüren şahsa meyfanı boş bırakmazdınız dediğim gibi sizler yaraftar değilsiniz ve olamassınız seyirci olarak kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Herhalde. Saka
    0
    0
    Yanıtla