SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Marketlerde Zabıta Denetimi

0
Güncellendi - 2020-12-12 02:08:08
Marketlerde Zabıta Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Denetimlerde, maske, mesafe, hijyen ve etiket karşılaştırması yapılıyor.

Pandemi tedbirleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Özellikle son dönemde vaka sayılarında ve virüsün yayılma hızında artışların yayılması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırarak devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Covid-19 Salgın sürecinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan marketlerin denetimlerine devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde hijyen, sosyal mesafe, maske ve etiket kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etmek için rutin denetimlerine devam ediyor.

Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren Zabıta Amiri Ahmet Turan Baydoğan, ‘’Rutin kontrollerimiz dahilinde şehrimizde faaliyet gösteren marketlerde maske, sosyal mesafe, hijyen ve fiyat etiketi karşılaştırması yapıyoruz. Malatya genelinde yapmış olduğumuz denetimlerimize bugün marketlerle devam ediyoruz.  Denetimlerimizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Esnaflarımız kurallara riayet etmektedirler bundan dolayı da esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • necmettin Önal (3 yıl önce)
    Marketler denetleniyor ancak 200 gr açık ekmeğin 1,5 TL olmasına karar verildiği halde 170 gr ekmeğin 1,5 satılmasına acaba kim dur diyecek
    0
    0
    Yanıtla