SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırganlar 2 Araca Ateş Açtı, Bir Kadını Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

OLAY YERİNE MOTOSİKLETLE GELEN KAR MASKELİ 2 SALDIRGAN ARANIYOR..   Cuma akşam saatlerinde, Tevfik Temelli Caddesi'nde iki araca pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar, olay yeri yakınındaki bir marketten çıkan kadının yaralanmasına yol açtılar. Motosikletli saldırganlar kaçarken, yaralı kadın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 19.45 sıralarında Zaviye Mahallesi'nde Tevfik Temelli Caddesi Kül Sokak girişinde meydana geldi. Bir motosikletle olay yerine gelen kar maskeli 2 saldırgan, park halinde olan 2 otomobile pompalı tüfekle ateş açtılar. Saldırı sırasında her iki otomobil isabet alırken, caddedeki bir marketten çıkan 39 yaşındaki T.D. adlı kadın da, ayağından vuruldu. Marketin önündeki meyve tezgahına da saçmalar isabet etti.

Yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olay yerinden Beydağı Mahallesi yönüne doğru kaçan 2 saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışıyor.

Zaviye Mahallesi Kül Sokakta 2 gün önce meydana gelen olayda da, kavganın tarafları olan 3 kişi tabanca ve pompalı tüfekle vurularak yaralanmışlardı. Saldırının bu olayla ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    1 yıldır pandemi dolayısıyla kafamız rahattı yasaklar flan herkes evinde derken olaylar azalmıştı tabi emniyet müdürümüzün de katkısı çok ama adam hangi birisine yetişsin uyuşturucu satanların mı böyle eline silah alıp patlatanların mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Memleket teksasa döndü. Toplayın ne kadar varsa tıkın hapishanelere bu ne iş böyle
    0
    0
    Yanıtla