SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Kuluncak'a Atıksu Arıtma Tesisi Yapacak

0
Güncellendi - 2019-11-04 03:24:27
MASKİ Kuluncak'a Atıksu Arıtma Tesisi Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Kuluncak ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Beraberindeki heyet ile birlikte Kuluncak İlçe Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Karataş Kuluncak ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

Kuluncak ilçesinde yapılması planlanan Atıksu Arıtma Tesisi için yer incelemesi yapan MASKİ Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş: “İlçe Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla 2020 yılında yapılmasını planladığımız atıksu arıtma tesisimiz için yer seçimi yaptık. Tüm arkadaşlarımızla beraber tesisin yapılacağı yer ile ilgili ortak karara vardık.  Tesisimiz için proje hazırlıkları yapıp, ardından ihaleye çıkacağız. 2020 yılının sonuna kadar arıtma tesisimizi inşa edip, ilçe genelindeki hat çalışmalarımızı tamamlayacağız.”dedi.

Memnuniyetlerini belirten Belediye Başkanı Erhan Cengiz:“MASKİ Genel Müdürümüz ve ilçe başkanlarımızla beraber, ilçemize 2020 yılında inşa edilecek olan arıtma tesisi için yer seçimi yaptık. Atıksu arıtma tesisimizin tamamlanmasıyla beraber ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin kanalizasyon atıklarının arıtılması sağlanacak. Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bizleri ziyadesiyle memnun etmişlerdir.”dedi.

AKP ve MHP İlçe Başkanları ise MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve ekip arkadaşlarına, ilçede gerçekleştirecekleri çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BEKİR (4 yıl önce)
    GENEL MÜDÜRÜM DAİRE BAŞKANLARI BASKINIZ GÜZEL BAŞIBOŞ BIRAKMAYIN ARAÇ KONTROLÜ MUTLAKA YAPIN SEVERLER GEZMEYİ
    0
    0
    Yanıtla