SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Ekibi Namağlup Gidiyor

0
Güncellendi - 2019-11-28 02:48:36
MBB Ekibi Namağlup Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

Tekerlekli Sandalye Basketbol 3.Lig C Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, grupta oynadığı 5 müsabakayı kazandı. Turuncu yeşilliler, namağlup zirvede yer alıyor.

Doğanşehir Belediyesppor bünyesinden geçtiğimiz yol eden Malatya Büyükşehir Belediyespor bünyesine geçen tekerlekli sandalye basketbol takımı, bu sezon 3.Lig C Grubu’nda mücadele ediyor. Malatya ekibi, bu sezon oynadığı beşinci maçını da galibiyetle tamamlayarak, yoluna doludizgin devam ediyor.

Yeni yönetimin desteğiyle iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden takım antrenörü Edip Karakuş, iyi bir gidişat yakaladıklarını, bu iyi gidişatı sürdürmek istediklerini söyledi. Karakuş, geçiş sürecinde ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek, “Bu sene yönetim kısıtlı imkanlarla da olsa desteğini üzerimizden eksik etmedi. Bizde verilen desteğin karşılığını galibiyetlerle ödemeye çalıştık. Takım kadromuz geçen yılla aynı hatta 3 iyi oyuncumuzu başka takımlara transfer olarak yolladık. Bu yıl birliktelik ve takım ruhu üst seviyede bu da başarının en büyük sebebi” dedi. 

Takım kaptanı Abdullah Akgün ise bu sezon her şeyin kendilerine adına güzel geçtiğini dile getirdi. 

Akgün, bu sezon 3.lig C Grubu’nda mücadele ettiklerini belirterek, “Erzurum, Siverek, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa takımlarını yendik. Daha önümüzde Play-off için 9 maç var. İnşallah bunlardan da galibiyetle ayrılırız. Bize yıllardan beri destek olan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a ve yönetimine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yönetim ve personeli ve tabi ki ile kulüp başkanı Mahmut Cücemen ile idareciler Ahmet Yalınkılıç ve Talip Kantarcıya teşekkür ederiz” diye konuştu.

Akgün, 1 Aralık Pazar günü 13.00’da Diyarbakır OEGSK  ile İnönü Üniversitesi Kampüs Spor Salonunda karşılaşacaklarını kaydederek, herkesi maça beklediklerini ifade etti.

Akgün, manevi desteğin yanı sıra sporcu sandalyesine ihtiyaçlarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın şuana kadar oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlar şöyle: 

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Erzurum: 58-44

Hakkari Sümbül-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 50-60

Siverek ESK-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 32-53

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Kızıltepe Engelliler Birliği: 63-47

Şanlıurfa BESK-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 25-51.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız