SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Erzin Yeşilkent'le Oynayacak

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü hafta müsabakasında Cumartesi günü evinde Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor ile karşılaşacak.

Ligin birinci haftasında evinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olan turuncu yeşilliler, ikinci haftada 17 Ekim’de Diyarbakır Asur Gençlik ile deplasmanda oynaması gereken müsabakayı, rakip takımda kovid-19 vakalarının görülmesinden dolayı oynayamamıştı.

Asur Gençlik müsabakası ileri bir tarihe ertelenirken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta üçüncü haftada evinde Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor ile karşılaşacak. Müsabaka, Cumartesi günü 14.00’da Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda 3.hafta müsabakalarının programı şöyle:

14.00 TÜRŞAD-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor (Bitlis Adilcevaz Spor Salonu)

14.00 Asur Gençlik-Dinamik Gençlik (Diyarbakır Şehit Halit Gürsel Spor Salonu)

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Malatya Merkez Spor Salonu)

14.00 Yeni Kızıltepespor-Cizre Belediyespor (Mardin Artuklu Spor Salonu)

13.00 Niksar Belediyespor-Ünsal Group Şiran Akademi (Tokat Niksar Spor Salonu)

Grup’ta 2’de 2 yapan ve 6 puan toplayan takımlardan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor birinci, Cizre Belediyespor ise ikinci sırada yer alıyor. Grup’ta 1 maç oynayan ve 3 puanı bulunan Hatay Büyükşehir Belediyespor ise üçüncü sırada bulunuyor.

Oynadıkları 2 maçta 3’er puan toplayan takımlardan Yeni Kızıltepespor dördüncü, Akkuş Belediyespor beşinci, Ünsal Group Şiran Akademi ise altıncı sırada yer alıyor.

Grup’ta yedinci sıradaki TÜRŞAD, sekizinci sıradaki Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor, dokuzuncu sıradaki Malatya Büyükşehir Belediyespor, 10.sıradaki Dinamik Gençlik, 11.sıradaki Asur Gençlik ve 12.sıradaki Niksar Belediyespor’un ise henüz puanları bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız