SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Evinde Kızıltepe'ye Mağlup

0
Güncellendi - 2020-12-06 18:33:19
MBB, Evinde Kızıltepe'ye Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 9.haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Yeni Kızıltepespor’a 3-0 yenildi.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Fatih Yayla ile yardımcı hakem Emre Girgin yönetti.

Müsabakanın ilk setine Yeni Kızıltepe hızlı başladı ve henüz ilk bölümde 2-0 öne geçti. İlk bölümde iki takım karşılıklı sayılar üretirken, Mardin ekibi 9-3’lük üstünlüğü yakaladı.

Birinci setin ilk bölümünde 6 sayılık bir fark yakalayan Yeni Kızıltepespor, teknik molaya 12-6 üstün gitti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik moladan sayıyla dönerken, farkı da 5’e düşürdü (8-13). Sonrasında toparlanan Yeni Kızıltepespor, skoru 16-9’a getirdi. Farkı 12 sayıya kadar çıkaran Mardin ekibi, seti 25-14 kazanarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setine sayıyla başlayan taraf Malatya Büyükşehir Belediyespor oldu. İkinci setin ilk bölümünde iki takım karşılıklı sayılar üretti (3-3).

İlk bölümde daha sonra 4-3 üstünlüğü yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu üstünlüğünü koruyamadı ve bu bölüm 6-6’lık eşitlikle geçildi.

İkinci sette teknik molaya kadar iki takım karşılıklı sayılar üretirken, molaya 12-10 üstün giden taraf Yeni Kızıltepespor oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik moladan sayıyla döndü (11-12). Oyunda daha sonra Yeni Kızıltepespor, 15-11’lik üstünlüğü yakaladı. Malatya ekibi farkı eritti ve durumu 14-15’e getirdi.

Oyunun sonraki bölümünde Mardin ekibi hücumda iyi işler yaptı ve skoru 20-16’ya getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor skoru 24-21’e getirse de Yeni Kızıltepespor, seti 25-21 üstün tamamlayarak, skoru 2-0 yaptı.

Müsabakanın üçüncü setine sayıyla başlayan taraf Malatya Büyükşehir Belediyespor oldu. Üçüncü sette ilk bölümde üst üste sayılar bulan Yeni Kızıltepespor, skoru 4-1’e getirdi. Sonrasında üst üste 2 sayı bulan Malatya Büyükşehir Belediyespor, durumu 3-4 yaptı.

Sette daha sonra skor 5-5’e gelirken, eşitliği Mardin ekibi bozdu (5-6). İlk bölüm uzun süre karşılıklı sayılarla geçilirken, teknik olaya 12-11 ile üstün giden taraf Malatya Büyükşehir Belediyespor oldu.

Teknik mola dönüşü Yeni Kızıltepespor, skoru 12-12’ye getirdi. Setin ikinci bölümünde de iki takım karşılıklı sayılar üretti (18-18). Uzun süren eşitliği bozan Yeni Kızıltepespor, müsabakada durumu 21-19’a getirdi. Setin son bölümünde 4 sayılık üstünlüğü yakalayan Mardin ekibi, seti 25-20 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

Müsabakanın ilk setini Malatya Valisi Aydın Baruş ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da izledi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen ve yöneticiler ile birlikte müsabakayı takip etti.

Setler

1.set: 14-25 Yeni Kızıltepespor

2.set: 21-25 Yeni Kızıltepespor

3.set: 20-25 Yeni Kızıltepespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Huzur (3 yıl önce)
    Bu arkadaşlara yasak yokmu..?
    0
    0
    Yanıtla