SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Gümüşhane Ekibine Set Vermedi

0
Güncellendi - 2021-02-28 18:43:13
MBB, Gümüşhane Ekibine Set Vermedi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Ünsal Group Şiran Akademi’yi 3-0 mağlup etti. Müsabakayı, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’de izledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta 17.haftada evinde Gümüşhane ekibi Ünsal Group Şiran Akademi takımını konuk etti.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Eser Türkoğlu ile yardımcı hakem Eyyüp Şahin yönetti.

Müsabakanın birinci setinde iki takım karşılıklı sayılar üretti. Birinci set büyük bir çekişmeye sahne olurken, Ünsal Group Şiran Akademi, teknik molaya 12-11 üstün gitti. Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik mola dönüşü hücumda iyi işler yaptı ve 15-13’lük üstünlüğü yakaladı. Şiran Akdemi, ikinci bölümde skoru 16-16’ya getirdi. Üst üste saylar üreten Malatya Büyükşehir Belediyespor, farkı tekrar 2’ye yükseltti (19-17). Malatya Büyükşehir Belediyespor, birinci setin son bölümüne 21-18 üstün girdi. Rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, birinci seti 25-20 üstün tamamladı ve müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setine iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk bölümde 7-3’lük bir üstünlük yakaladı. Teknik molaya 12-8 üstün giden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci bölümde skoru 22-17’ye getirerek, 5 sayılık bir fark yakaladı. Farkın erimesine izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 üstün tamamladı ve skoru 2-0’a getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakanın üçüncü setinde ilk bölümde 4-1’lik üstünlüğü yakaladı. Sonraki bölümde hücumda iyi işler yapan turuncu yeşililer, farkı 8’e yükseltti (10-2). Üçüncü sete iyi başlayan ve farkı yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-6 üstün gitti. Teknik mola dönüşünde de üstünlüğünü sürdüren turuncu yeşilliler skoru 16-11’e getirdi. Son bölüme 20-16 üstün giren Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-21 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

1.set: 25-20 (süre:24’) Malatya Büyükşehir Belediyespor

2.set: 25-20 (süre 24’) Malatya Büyükşehir Belediyespor

3.set: 25-21 (süre 25’) Malatya Büyükşehir Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)

    Tebrikler takım,Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,Biraz daha gayret edelim ve efeler ligine çıkalım inşallah.

    0
    0
    Yanıtla