SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Haftayı 4. Sırada Kapattı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 7.hafada sahasında Ordu ekibi Akkuş Belediye’yi 3-0 mağlup ederek, puanını 12’ye yükseltti ve 2 maç eksiğine karşın haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 7.hafta geride kaldı. Kovid-19 virüsü nedeniyle iki hafta maç oynayamayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 7.haftada evinde Ordu ekibi Akkuş Belediye’yi konuk etti. Turuncu yeşilliler, baştan sona iyi oynadığı müsabakayı 3-0 kazanarak, bu sezonki dördüncü galibiyetini aldı. 2 maçı eksik olan ve şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1’de mağlubiyet yaşayan Malatya temsilcisi, haftayı 12 puanla dördüncü sırada tamamladı.

TVF Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 7.haftada oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Dinamik Gençlik-Hatay Büyükşehir Belediyespor: 3-2

Niksar Belediye-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor: 3-0

Asur Gençlik-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 2-3

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Akkuş Belediye: 3-0

Grup’ta 7.hafta müsabakaları sonunda bir maçı eksik olan Cizre Belediye, oynadığı 6 müsabakayı kazanarak, 17 puanla liderliğini sürdürdü. Grup’ta bir maçı eksik olan diğer bir takım Hatay Büyükşehir Belediyespor ise 15 puanla ikinci sırada yer aldı. B Grubu’nda 7 hafta sonunda 4 galibiyet, 3’te mağlubiyetle 13 puan kazanan Niksar Belediye, haftayı üçüncü sırada tamamladı. TVF Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 2 maçı eksik olan ve oynadığı 5 karşılaşmada 12 puan toplayan Malatya Büyükşehir Belediyespor ise dördüncü sırada yer aldı.

B Grubu’nda sekizinci hafta müsabakalarının programı şöyle:

29 Kasım Pazar  

12.00 Cizre Belediye-Malatya Büyükşehir Belediyespor (Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu)

13.00 Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Asur Gençlik (Erzin Spor Salonu)

13.00 Akkuş Belediye-Yeni Kızıltepespor (Akkuş Spor Salonu)

14.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor-Ünsal Group Şiran Akademi (Antakya Spor Salonu)

14.00 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Dinamik Gençlik (Yenice Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız