SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Mağlubiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2019-11-06 03:14:59
MBB Mağlubiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında İstanbul ekibi Pendik Engelliler Spor Kulübü’ne son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından organize edilen Ampute Futbol Süper Ligi’nin birinci haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü konuk etti.

Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Hayati Tırak-Bilgecan Arzuman hakem ikilisi yönetirken, Nuri Dalkılıç ile üçüncü hakem olarak görev yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 49.dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

Ampute Futbol Süper Ligi'nde ilk hafta karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı:

Esenyurt Engellilergücü-Şahinbey Belediye Spor Kulübü: 0-10

Şişli Yeditepe Engelliler-TSK Rehabilitasyon Merkezi: 2-1

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Bursa Ampute Gücü: 3-1

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Pendikspor Engelliler Spor Kulübü: 0-1

Ortotek Gaziler Ampute-Konya Engelliler Spor Kulübü: 2-0

Ligin ilk haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlara göre, Şahinbey Belediye Spor Kulübü 3 puan ve averajla zirvede yer aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor ise ilk haftayı sıfır puanla 7.sırada tamamladı.

Ampute Futbol Süper Ligi'nde ikinci hafta karşılaşmaları 10 Kasım Pazar günü oynanacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Bursa Ampute Gücü ile karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

10 Kasım Pazar

11.00 Şahinbey Belediye Spor Kulübü-Ortotek Gazielr Ampute

12.00 Bursa Ampute Gücü-Malatya Büyükşehir Belediyespor

12.00 TSK Rehabilitasyon Merkezi-İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü

13.00 Pendikspor Engelliler Spor Kulübü-Esenyurt Engellilergücü

12.00 Konya Engelliler Spor Kulübü-Şişli Yeditepe Engelliler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız