SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Üst Üste Kritik Maçlar Oynayacak

0
Güncellendi - 2021-03-13 01:00:08
MBB Üst Üste Kritik Maçlar Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta üst üste zorlu ve kritik maçlar oynayacak. Turuncu yeşilliler, Play-off’a kalabilmek amacıyla zorlu maçlardan galibiyet çıkarmak isterken, rakiplerinin de maç kaybetmesini bekleyecek.

B Grubu’nda şuana kadar oynadığı 18 karşılaşmada 11 galibiyet, 7’de mağlubiyet yaşayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, topladığı 31 puanla altıncı sırada yer alıyor. Galibiyet sayısının önemli olduğu ligde, zorlu bir grupta yer alan turuncu yeşilliler, zorlu maçlar oynayacak.

Grupta 18.haftada deplasmanda Ordu ekibi Akkuş Belediye’ye 3-0 mağlup olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 19.haftada evinde grubun lideri Cizre Belediye’yi konuk edecek. Zorlu mücadele 14 Mart Pazar günü 14.00’da Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta 20.haftada ise 21 Mart Pazar günü deplasmanda Yeni Kızıltepespor ile karşılaşacak. 21.haftada 28 Mart Pazar günü evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan turuncu yeşilliler, 22.haftada 4 Nisan Pazar günü deplasmanda Tokat ekibi Niksar Belediye ile karşılaşacak ve sezonu noktalayacak.

Sezona ‘Efeler Ligi’ hedefiyle başlayan turuncu yeşilliler, grupta kalan 4 maçta maksimum puanları toplaması gerekirken, rakiplerinin de maç kaybetmesini bekleyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    takımın dağıldığını neden yazmıyorsunuz ?
    0
    0
    Yanıtla