SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Voleybol Takımı 'Yenilgi' Rekoruna Gidiyor!

0
Güncellendi - 2021-11-27 21:08:00
MBB Voleybol Takımı 'Yenilgi' Rekoruna Gidiyor!
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Hatay takımı Erzin Yeşil Kent spor'a 3-0 mağlup oldu ve 8'inci maçını da mağlubiyetle kapattı.

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Ligin 8’inci haftasında Hatay takımı Erzin Yeşil Kent Spor'a 3-0 mağlup oldu. Erzin Spor Salonu'nda oynanan maçta Cenk Kaçamaklı ve Orhan Sataner hakem ikilisi görev yaptı. Hatay takımı Erzin Yeşil Kent Spor müsabakanın setlerini 25-21, 25-18 ve 26-24 alarak müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Spor 4 Aralık Cumartesi Şanlı Urfa Takımı Haliliye Belediye Spor ile karşılaşacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Osmanovic (2 yıl önce)
    Biri bu kötü gidişata dur desin sezon başında Belediye Başkanı takımı çekiyorum dediğinde ortalığı velveleye verenler şimdi nerede ? ya bu takıma sahip çıkılsın ya ligden çekilsin milletin diline sakız oldu mahalle takımı olsa anca bu kadar olur takımın masrafı vatandaşa daha fazla su faturası olarak dönüyor yazık günah bugün bir ilçe olarak Cizre ve Kızıltepe takımları Efeler liginde oynuyor ve daha nüfusu Malatya’yanın onda biri olan ilçe takımları (Develi,Türşad ,Akkuş vs)1 ligde fırtınalar estirip Efeler ligine göz dikmişse ki bu ilçelerin çoğu kimse adını duymamış ve haritada yerini bilmez ama Malatya büyük şehir belediyesine yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Adı üzerinde büyükşehir Voleybol takımı.Demek kl adami gibi kaliteli volevbolcuları transfer etmemişler.Yazık hemde çok yazık.İlçe takımları başarıdan başarıya koşarken,bizim takım her önüne gelen yeniliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Madem gözden çıkardınız.Niçin masraf yapıyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • DİLAVER GÜR (2 yıl önce)
    Bari takımı sahadan çekin..bu nedir mahalle takımı olduk..Yazık hiç yakışmıyor..
    0
    0
    Yanıtla