SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Voleybolda Sahasında Mağlup

0
Güncellendi - 2018-12-22 18:38:08
MBB Voleybolda Sahasında Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Fındıklıspor’a 3-0 mağlup oldu. Turuncu yeşillilerde, üçüncü sette talihsiz bir sakatlık yaşayan Mehmet Bozyiğit, sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Hüseyin Okumuş ile yardımcı hakem Mustafa Emre Girgin yönetti.

Müsabakanın ilk setine Malatya Büyükşehir Belediyespor hızlı başlasa da teknik molaya üstün giden 12-10’luk skorla Fındıklıspor oldu. Teknik mola dönüşü üst üste sayılar bulan Fındıklıspor, seti 25-17 üstün tamamlayarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

İkinci sete Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı. Turuncu yeşilliler hücumda daha etkili taraf olurken, teknik molaya 12-10 önde girdi. İlerleyen bölümde Fındıklıspor, müsabakada 14-14’lük eşitliği yakaladı. İki takımın karşılıklı sayı ürettiği ikinci sette Fındıklıspor 19-17 öne geçti. Yeşil beyazlılar, daha sonraki bölümde üstünlüğünü elden bırakmadı ve seti 25-22 üstün tamamlayarak, müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü set oldukça çekişmeli başladı. İki taraf karşılıklı sayılar üretirken, hücumda daha iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor 10-6’lık üstünlük yakaladı. Fındıklıspor, farkı 1’e kadar düşürdü ve durumu 10-9’a getirdi. Teknik mola öncesi 11-11’lik eşitlik olurken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-11 üstün girdi. Teknik mola dönüşü 15-13’lük bir üstünlük yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu farkı koruyarak son bölümlere avantajlı girdi. Durumu 20-17’ye getiren Malatya temsilcisinde, Mehmet Bozyiğit’in talihsiz sakatlığı sonrası moraller bozuldu. Durum 22-22’ye gelirken, son bölüme Fındıklıspor 24-23 önde girdi. Fındıklıspor, üçüncü seti 25-23 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

Müsabakayı Vali Aydın Baruş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, MASKF yönetim kurulu üyesi Erkan Van da izledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız