SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Çıkış Arıyor

0
Güncellendi - 2018-12-23 03:03:50
MBSK Çıkış Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi 12.Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin beşinci haftasında sahasında Makamspor'u konuk edecek. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmayı kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

Grup'ta şuana kadar oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2'de mağlubiyet alarak 3 puan toplayan ve dördüncü sırada yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 1 puan farkla üzerinde yer alan Makamspor'u konuk edecek. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kritik mücadeleyi kazanarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Karataşspor'u 7-2 mağlup ettikten sonra Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor'a sahasında 5-0, Şanlıurfa Gençlik Spor'a ise deplasmanda 2-0 mağlup olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, gruptaki iddiasını sürdürmek için kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı beyazlılar, ligde 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 4 puan toplayan Makamspor ile karşılaşacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün takım kaptanı Burcu Çakır, lige iyi başladıklarını ancak üst üste istemedikleri iki mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

Çakır, takım olarak Makamspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Şuanda 3 puanımız ve dördüncü sıradayız. Makamspor'u sahamızda yenerek, çıkışa geçmek istiyoruz. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Takım olarak iyi mücadele edip, bu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Makamspor karşılaşması 23 Aralık Pazar günü 13.00'da Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanacak. Mücadeleyi Emine Akgüneş, Songül Çoban, Kasım İlhan hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız