SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Gol Düellosunu Kaybetti

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 6.haftada deplasmanda Adanagücü’ne 4-3 mağlup oldu. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bir haftalık aranın ardından grupta altıncı haftada deplasmanda Adanagücü ile karşı karşıya geldi. 

Adana Seyhan Gençlik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Deniz Eker, Gizem Çakır, Mehmet Ali Acar hakem üçlüsü yönetti. 

Adanagücü İlayda Gök, Aslı Erdem, Emine Güzel, Ayşe Tarıkoğulları, Rabia Mutlu, Emine Baykal, Cemre Gökdemir, Hümeyra Tufan, Buket Boyraz, Sude Zorlukol, Zelal Işık on biriyle çıktı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Aylin Arduç, Melike Murat, Sıla Söylemez, Dilara Sultan Akduman, Mizgin Onuk, Aleyna Ekici, Burcu Çakır, Ayşe Aydemir, Kübra Yenigün, Fadime Özbey, Berfin Fırat on biriyle mücadele etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 8.dakikada Burcu Çakır’ın kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti. Adanagücü, 23.dakikada Buket Boyraz’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Adana ekibi, 45+1.dakikada bir kez daha Buket Boyraz’ın golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. 

Mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda hızlı başladı. Adanagücü Buket Boyraz’ın 65.dakikada kaydettiği golle müsabakada durumu 3-1’e getirdi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde bir kez daha sahneye çıkan Burcu Çakır, 71.dakikada skoru 3-2’ye getiren golü kaydetti. Golden sonra ataklarını yoğunlaştıran Malatya temsilcisinde bir kez daha sahneye çıkan Burcu Çakır, 76.dakikada skorunu 3-3’e getiren golü attı. 

3-3’ten sonra her iki takımda üstünlük sayısını bulmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Adanagücü’nde günün oyuncusu Buket Boyraz, bir kez daha sahneye çıktı ve 85.dakikada skoru 4-3’e getiren golü kaydetti. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca 3 puan Adanagücü’nün oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız