SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Malatya'da Üzdü

0
Güncellendi - 2018-12-02 17:08:41
MBSK Malatya'da Üzdü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’a 5-0 mağlup oldu.

Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Murat Gezer, Songül Çoban, Emine Akgüneş hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Şeyma Yıldırım, İlknur Sarıgül, Ayşegül Sarıkaya, Dilara Sultan Akduman, Gülay Demir, Burcu Çakır, Seda Erdem, Selinay Çaybaşı, Fadime Özbey, Gülşen Özdil, Saime Keskin on biriyle sahaya çıktı.

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ise Aslı Tutku Tarhan, Ebru Kardeş, Leyla Yetmez, Rumeysa Yenen, Mihriban Türker, Banu Tekin, Şeyda Şaptalı, Emine Polat, Sadiye Nur Kaçar, Huri Akgül, Ayşe Tunç on biriyle mücadele etti.

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, mücadelenin 35.dakikasında Huri Akgül’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında etkili bir futbol ortaya koyan Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, mücadeleden 5-0 galip ayrıldı.

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’a galibiyeti getiren golleri 35.dakikada Huri Akgül, Dakika 48 ve 78’de Ayşe Tunç, dakika 84 ve 88 Sadiye Nur Kaçar kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız