SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBŞT Okullarda Tiyatral Etkinlikler Yapıyor

0
Güncellendi - 2022-01-18 02:07:44
MBŞT Okullarda Tiyatral Etkinlikler Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) “Ne Olsam Büyüyünce” isimli etkinlikle Malatya’daki okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Öğrencilerin yetenek ve ilgileri doğrultusunda meslek seçimi yapmalarına yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT)’nun düzenlediği “Ne Olsam Büyüyünce” adlı kısa tiyatro gösterilerini Petrol Ofisi İlkokulu’nda öğrencilere sergiledi. Kurgulanan müzikli teatral etkinlik sınıflarda ve okul salonlarında sahneleniyor. “Ne Olsam Büyüyünce” adlı kısa tiyatro gösterileri ücretsiz olarak öğrencilere sunuluyor.

Her hafta düzenli olarak belirlenen bir okulda öğrencilerin yetenek ve ilgileri doğrultusunda meslek seçimi yapmalarına yardımcı olmak amacıyla kurgulanan müzikli teatral etkinlik sınıflarda ve okul salonlarında sahneleniyor. “Ne Olsam Büyüyünce” adlı eğitici kısa tiyatro gösterisinin bu haftaki buluşma noktası ise Petrol Ofisi İlkokulu öğrencileri oldu.

Etkinlik öğrencilerden tam not alırken, okul idarecileri ise Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek, ilerleyen günlerde okullarında tekrar görmek istediklerini belirttiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız