SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEAH'ın Yeni Başhekimi Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2021-08-21 02:40:15
MEAH'ın Yeni Başhekimi Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Prof.Dr. Erdal Aktürk'ün bir süre önce ayrıldığı Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi (MEAH) Başhekimliği görevine atanan  Doç. Dr. Serdar Deniz, yeni görevine başladı.

1981 yılında Malatya'da doğan Deniz, Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 1999'da, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2006'da mezun oldu. 2014 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi'nde başladığı doktora eğitimini 2018 yılında tamamlayan Deniz, 2021 yılında Halk Sağlığı alanında Doçent unvanı almaya hak kazandı. 2006-2010 yılları arasında Adıyaman'da sağlık ocağı hekimliği ve aile hekimliği yapan Deniz, Akçadağ ve Arapgir Devlet Hastanelerinde Başhekimlik, Akçadağ Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği görevlerinin ardından 2016 yılında Sağlık Bakanlığı Saha Gözlemciliği görevini yerine getirdi. Aynı yıl Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne atanan Deniz, 2019-2020 yıllarında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü görevini yaparken, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalına Öğretim Üyesi olarak atandı.

18 Ağustos 2021 tarihinde Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Doç. Dr. Serdar Deniz’in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

ESKİ BAŞHEKİME PLAKET

Bu arada, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine Doç. Dr. Serdar Deniz’in atanmasından sonra, eski başhekim Prof. Dr. Erdal Aktürk’e plaketle teşekkür edildi.

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Aktürk'e plaket verdikten sonra yaptığı açıklamada, “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptığı süre içerisinde verdiği hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Erdal Aktürk hocamıza teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dilerim” dedi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini 2,5 yıldır sürdüren Prof. Dr. Erdal Aktürk, başhekimlik görevinden 28 Temmuz 2021 tarihinde ayrılıp, bundan sonraki süreçte Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji Kliniğinde Kalp ve Damar hastalıkları uzmanı olarak hizmet etmeye, ayrıca Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalında akademik çalışmalarıma devam edeceğini duyurmuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bir ultrason çekimi için 2.5 ay sonrasına gün veriyorlar. Hocam inşallah aksaklıkarı düzeltir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevlana Altuntaş (2 yıl önce)
    Hayırlara vesile olur inşallah sağlık ocaklarında doktorluk hastane başhekimliği sağlık bakanlığı saha kontrolörlüğü sağlık il müdürlüğü ve günümüzde ençok ihtiyacımız olan halk sağlığı alanında uzmanlığı ile doğru karar olduğunu düşünüyorum genç Başhekimimize başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiremit (2 yıl önce)
    Gelen gideni aratır derler. Prof. Bile değil
    0
    0
    Yanıtla