SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memiş Doğan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2019-10-28 10:12:29
Memiş Doğan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com yazarlarından Niyazi Doğan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden ağabeyi ve Malatya'nın önde gelen esnaflarından  62 yaşındaki Memiş Doğan'ın cenazesi toprağa verildi.

Kırtasiye, kitap ve matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren Memiş Doğan, Cumartesi sabaha karşı Zafer Mahallesi'ndeki evinde kalp krizi geçirdi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan, tedavisi sürerken hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası olan Memiş Doğan'ın cenazesi, Pazar günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine merhumun ailesi, akrabaları, yakınları ve arkadaşları ile Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, AKP eski milletvekilleri Cemal Akın, Fuat Ölmeztoprak ve Mustafa Şahin, birçok STK'nın temsilcisi, yerel siyasiler ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

TAZİYE ADRESİ: Zafer Mahallesi Nene Sokak Reşat Turgut Camii Yanı, Battalgazi/ Malatya

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • mavi kırtasiye (4 yıl önce)
    mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevki Doğanay (4 yıl önce)
    Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Niyazi Doğan kardeşimizde ayrıca başsağlığı diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin AYTAŞ (4 yıl önce)
    Güzel insan Memiş Kardeşim Nur içinde yat. Allah Mekanını cennet eylesin. Melekler yoldaşın olsun. Benden yana varsa hakkım helal olsun. Yüce Rabbim geride kalan yakınlarına sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Geride kalanları sağolsun. Yeri cennet olsun inşallah. Niyazi Doğan arkadaşıma da buradan başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk AÇIKGÖZ (4 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun Memiş Ağabey. Malatya Ticari bir zekayı kayıp etti. Gerçekten kısa bir süre yanında çalıştığım ve uzun yıllar devam eden dostluğumuz oldu. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ TOY (4 yıl önce)
    Değerli Ağbeyim ile 1995 yıllarında Bingöl ilinde tanışmıştım çaresizlere çare olan sorun çözen mazlumun yanında olan Malatya için kayıp acısı unutulmaz sonbahar yaprak dökümü ömrümde hep anılarımda kalacak Tüm dost ve akraba aile fertlerinin acılarını paylaşrım Allah cc rahmet dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat KARADAĞ (4 yıl önce)
    MEKANIN CENNET OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Çulha (4 yıl önce)
    Değerli abim değerli büyüğüm Memiş abim seni bugün uğurlayacak olmamız çok aci.Levemti ve bizleri yalnız biraktın. Mekanın cennet olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Şahin (4 yıl önce)
    …İnna lillahi ve inna ileyhi raciuun. Memiş Doğan Malatyanın irfan hayatına kitap okutarak emeği geçmiş bir dost idi. Eski gençlere kitap okuma zevki tattırmıştı. Ara sokaktaki dükkanı bir dergah gibi kitap sevdalılarıyla dolar boşalırdı. Cehaletle başa çıkmanın yolunun okumak olduğuna inananlardandı. Evlatlarına, ailesine metanet versin. Mekanını cennet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla