SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akşener 5 Temmuz'da Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2021-07-02 01:45:07
Akşener 5 Temmuz'da Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN CHP'YE ZİYARET.. İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Malatya İl başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek genel başkan Meral Akşener’in Malatya’ya gelişi hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Enver Kiraz, “İyi Parti ile Millet İttifakı ortağıyız. Dolayısıyla Malatya’da da sıkı irtibatımız var. Hem gelen konuklarımızı birlikte ağırlıyoruz hem de Malatya ve Türkiye siyaseti noktasındaki düşüncelerimizi paylaşma durumunda birçok kez bir araya geliyoruz.

Genel iktidarda Cumhur İttifakı gözüküyor ama yerel iktidarda Millet İttifakı var. Çünkü Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 65’inin yaşadığı büyükşehirleri Millet İttifakı yönetiyor. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her zaman ifade ediyorum Malatya’da da Türkiye’de de İyi Parti büyük önem ifade ediyor. Son dönemlerde yakaladığı çıkışlarla hem siyasetimize yön verme noktasında hem de ülkenin sorunlarına çözüm bulma noktasında önemli işler yapıyor.” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş ise CHP Malatya örgütü ile bir arada hareket ettiklerini ifade ederek, “Arkadaşlarım ve ben Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendi evimiz kabul ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni yaklaşık yüz yıllık bir çınar ve cumhuriyetimizi kuran partidir. Cumhuriyet Halk Partisi ile Millet İttifakı olarak çok değerli işler yaptık, bu süreçte de çok başarılı işler yapacağız.

Görülüyor ki ülkenin bütün kurumları darmadağınık. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde söylediği gibi “Bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış, Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.” Diyor ya bugün tam da Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki durumu yaşar durumdayız. Gün geçmiyor ki sosyal medyada, haber kanallarında ülkenin bir kurumunun kokuşmuşluğu, çürümüşlüğü, ahlaksızı ortaya dökülmesin. Artık vatandaşın midesi bulanıyor. Vatandaş kendi yoksulluğuna, fakirliğine, fukaralığına mı yansın? Dertlerinin çaresizliğine mi yansın? Yoksa devletinin göz göre göre talan edilmesine, yok edilmesine mi yansın? Bu acube sistemden ve bu acube hükümetten bir an önce kurtulmak artık mukadder oldu. Artık hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Geçen günlerde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylediği gibi ‘Durum bildiğiniz gibi değil, durum bildiğinizden de on kat daha vahim.’ dedi.

Meral Akşener’in Malatya’ya geleceğini belirten Sarıbaş, “5 Temmuz Pazartesi günü Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi Malatya’ya gelecek. Esnaf, çiftçilerimiz ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip, onlar üzerinden çareler üretmek ve gelecek iktidara bir yol haritası belirlemek üzere Malatya’ya da olacak. Bu ziyaretler kapsamında millet İttifakımız olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin de yanımızda olmasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Hoş gele inşallah. Artık değişim zamanı. Zamlardan usandık zor gecik şartlarından usandık artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Hareketin lideri Meral Akşener, topuklu efe, Lady Dragon, Aslan yürekli Meral İYİ ki varsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar misali Neymiş yerel yönetimde yüzde 65 i millet ittifakı yönetiyormuş Peki nasıl yönetim bu??? İktidara çamur atarak biz yapacağız da bırakmıyorlar Arkadaş hangi yerel yönetim gösterdiğiniz İl ilçe belde sizden memnun Chp ve ip diyorki birbirimize yabancı değiliz misafir değiliz hangimiz nereye gidersek gidelim aynı hanenin insanlarıyız Alla alla eee biz bunu zaten biliyoruz Chp, ip, dp. Rp, ve HDP Siz aynı yolun yolcularısınız benim anlamadığım Siz bunu söylediğiniz zaman sorun olmuyor Halk söylediği zaman veryansın ediyorsunuz Haberlerinize yapılan yorumlar bile editörler tarafından kesik yiyor Halbuki bizlerde sizlerin söylediği birliğinizden bahsediyoruz Gelin gelin esnaf ziyaretleri yapın 17-25 olmadı 28 Nisan olmadı Gezi olayları olmadı 15 temmuz olmadı Deprem olmadı salgın olmadı yapılan hizmetlere engel olmadınız Güllük gülistanlık içinde olan bir devlet Halkına zulm ediyor dimi Sizin işiniz devlet idaresi değil Derdiniz tava tencere Allahın izni ile o dediğiniz de olacak ABD ve AB den açık destek aldığınız belli oluyor sözlerinizden seçim çığırtkanlığı yapmanızdan İftira değil abd başkanı demedi mi Erdoğanı göndermek için darbe destekçisi olmayacağız artık muhalefeti destekleyeceğiz diye
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay bey el insaf 20yıl ülkeyi idare edenler iktidara geldiklerinde çay simit hesabı yapıyorlardı şimdi çaydan vazgeçtiler simit alamaz durumdalar ülke yağmalanıyor sesiniz çıkmıyor papağan gibi ezberlmişsiniz chp hdp ip bir ara da diye konuşuyorsunuz iyi parti hdp ile birlikte hareket etmedi bebek katilinin mektubunu devlet tv sinde okutmadı haburdan pkk lıları davul zurna ile karşılayıp çadır mahkemesi kurmadı fetö ile iş birliği yapmadı biz aldandık allahım bizi af etsin demedi şimdi mafya lideri iki aydır anlatıyor ülkeyi idare edenlerden ses yok vatandaşın durumu iyi halinden memnun ise tekrar iktidar olur merak etmeyin ancak din iman vatan millet bayrak diyerek vatandaşı artık kandıramayacaksınız millet asgari ücretle iş bulamaz iken devletten iki üç maaş alan hemde en düşük maaş 20 bin tl den az değil vatan sevgisi millet sevgisi bayrak sevgisi hamasetle olmaz icraatla olur vatandaşına iş aş sağlarsın ülkeyi kalkındırırsın akp ilk 4 yıl hizmet etti oy verdim sonrası hep oyun kurgu artık bunu görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen onu bunu boşver daha yeni Murat Karayılan açıkladı Rte bize miti yolladı yurt dışında Suriye'de falan ne yapıyorsanız yapın ama yurt içinde adamlarınızı çekin diye teklif geldi dedimi dedi. Osman Öcalan trtye çıkıp Akp'ye oy istedimi evet istedi ayrıca söyle 128 milyar dolar nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan yildiz (2 yıl önce)
    Hdpkk yi da yanınıza alın eksik kalmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)Hasan yildiz isimli kullanıcı yorumuna
    Öyle lafla değil,gerçek olanlar üzerinden yorum yapacaksın.Devletin Kırmızı bültenle aradığı Osman öcalanı devletin televizyonuna.Yani trt ye kim yada kimler çıkardı?Bunu anlat!Hdppkk işbirliği neymiş millet öğrensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani CHP ile iyi parti işbirliği yapmıyormu hdpkk ile Osman Öcalan ayrılmış etkin pismanliktan yararlanmış PKK nin elebaslari hergun CHP ile iyi partiye methiye düşüyorlar rahatsız olmuyormusun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)Hasan yildiz isimli kullanıcı yorumuna
    Ne oldu çokmu rahatsız oldun. Hasan yıldız. Haddini bileceksin had bilmek iyidir haddini bileceksin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet doğru demişsiniz had bilmek güzeldir Hadi gelin hep beraber haddimizi bilelim Tarihin birinde barış olsun dediler silahları bırakın dediler Tüm Türkiye destek oldu AKP kabul etmese idi chp ye veryansın siyaseti yapma hakkı doğacaktı Ama olmadı olmadıktan sonra Türkiye devleti top yekün içerde ve sınır dışında Ciddi bir had bildirmeye başladı Abd ve ab buna çok üzüldü İçerde bi birlik kuruldu Chp, ip, dp, rp ve en büyük ortaklarını gizli tutmak kaydı ile hdp Eee bu haliyle hdp yi ve pkk yı rahatsız etti Habire tehdit ettiler size belediyeleri biz kazandırdık siz nasıl olur da birliğimize zarar verirsiniz Başta ABD sonra AB ardından siz partiler ve biz hdp pkk Hepimizin amacı AKP ve Erdoğan gitsin diye değilmiydi bakın Haa desteğimizi çekeriz diye tehdit etmediler mi Chp millet vekilinin biri de çıkıp demedimi Hdp ittifak ortağımız elbette 2 bakanlıkta onlara vereceğiz Oldu olacak iç işleri bakanlığı ve milli savunma bakanlığını verin herkes kurtulsun Evet had bilmek çok güzel ama davası devlet bayrak ezan vatan toprakları olanlar hep haddini bilirler Bilmeyenlere de bildirirler ÖNCE VATAN iş bilmezlerin eline bırakılmayacak kadar kutsaldır
    0
    0
    Yanıtla