SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkez Yoğunlaşınca 2 PTT Şubesi Yeniden Açıldı

0
Güncellendi - 2020-04-30 05:41:48
Merkez Yoğunlaşınca 2 PTT Şubesi Yeniden Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Valilik, koronavirüs önlemleri kapsamında merkez dışındaki PTT şubelerinin kapatılmasından sonra oluşan kuyruklar nedeniyle, iki şubenin yeniden hizmete açıldığını duyurdu.

Konuya ilişkin olarak Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"İlimiz merkezinde bulunan PTT Merkez binasına yoğun talep nedeniyle işlem yapmak için sırada bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturması nedeniyle Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak hizmete kapatılan Malatya PTT Merkez Müdürlüğü’ne bağlı Paşaköşkü PTT Şubesi ve Akpınar PTT Merkez Müdürlüğü’ne bağlı Yeşiltepe PTT Şubesi 28/04/2020 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlamıştır."

Bülten

ARŞİV FOTO: 2 Nisan tarihinde çekilen fotoğrafta Merkez PTT önündeki kuyruk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Feryat (3 yıl önce)
    Neden kapatıldı saçma. Merkezin kuyruğu taaaa cumhuriyet çarşına uzandı p. tesi. Hepsi açık olsaydı bu keşmekeş yaşanmazdı. Ama bazı şeyleri yanlış yapıyorsunuz yanlış.
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (3 yıl önce)
    Bi zahmet açın artık insanları hasta ediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (3 yıl önce)
    lütfen sıtmapınarı ptt yide açın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin çakır (3 yıl önce)
    Pazartesi mecbur E DEVLET sifresi almak icin PTT ye gittim 3 saat kuyrukta sira bekledim sıra bana geldiğinde dayanamayıp çalışan görevliye yoğunluğun sebebini sordum .sıra beklerken sinirden çatladım ama hak verdim Çoğu kurumlar kapanmış cogu calisan klonik rahatsizliktan dolayi izne cikmis. Maliye kapatmis herkes ptt ye gidiyor sgk , iskur , yaslilik masi , engelli masi , ssk masi ,tüm faturalari odeme , para yatirma cekme evlere maas , odemesi 1000 tl odeme e devlet mektup kargo…… tum islemler ptt yapiliyor anladimki gercekten cok zor ptt calisaninin isi . Fatularalimi internet yada atm den oduyor para cekme yatirmayi atm den yapiyorum fatura ivin 2 saat sira beklemeyin.allah ptt calisanina yardim etsin.evdekal malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemc (3 yıl önce)
    Konuyu bilmeden acın felan demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)Cemc isimli kullanıcı yorumuna
    neymiş konu söylede bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sever (3 yıl önce)
    Zahmet etmişler bütün şubeleri açmaları lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat GÜLEZ (3 yıl önce)
    geç bile kalındı. Sosyal medyada herkes halkı cahillikle suçluyor ama kimse de keyfi olarak pttnin oradan otobüs durağına kadar beklemiyor. elektrik su doğalgaz ödemeleri ertelenmedi bankaların %90ı ödemeleri ertelemedi.kalkıp da şu kuyruktaki insanlara cahil deme hakkı yok !
    0
    0
    Yanıtla
  • Atm den ödeyin 2 dk her 100 metrede atm var
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Gülez (3 yıl önce)Tuna isimli kullanıcı yorumuna
    vay be bu kimsenin aklına gelmemişti değil mi? yaşlı insanlar atm kullanamıyor. ayrıca devletin yaptığı çoğu ödemeler ptt ye yatıyor Kİ ptt nin bazı ödemelerini gişeden almak zorundasın. kredi çekeceksen (ihtiyacın var mecbursun) seni bankaya çağırıyorlar. o yüzden biz düşünememişiz TUNACIM TEK KAFASI ÇALIŞAN ADAM SENSİN. AFERİN SANA :) HAKETTİN AFERİNİ
    0
    0
    Yanıtla