SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkezden 3 Bin 500 Çocuk Yararlandı

0
Güncellendi - 2018-12-06 04:50:14
Merkezden 3 Bin 500 Çocuk Yararlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde 4-7 yaş aralığındaki çocuklar spor yapıyor. Merkezden, 2018 yılında anaokuluna giden 3 bin 500 öğrenci yararlandı.

Büyükşehir Belediyesinin, çocukların eğitimine destek olmak için açtığı Semt Konakları, Okuma Merkezleri ve Nezaket Okullarının yanı sıra, çocukların bedensel eğitimine yönelik hizmet veren Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi de büyük ilgi görüyor.

Yeşilyurt Koyunoğlu Mahallesi Serttaş Sokak’ta yer alan Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, miniklerin gözde bir mekânı oldu. Uzman eğitimciler eşliğinde faaliyet gösteren merkezde çocuklara yönelik sportif etkinlikler düzenleniyor. Engelli çocuklar da dâhil olmak üzere 4-7 yaş aralığındaki tüm çocukların bedensel hareketlerinin gelişmesi, kaslarının daha iyi çalışması için özel eğitim veriliyor.

“3 Bin 500 Öğrencimiz Sportif Etkinliklere Katıldı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Teknolojinin hızla geliştiği bu çağda, çocuklarımızı sportif etkinliklere yönlendirmeyi hedefliyoruz. Ve bu doğrultuda temel eğitim ve beceri merkezimizi aktif olarak çalıştırıyoruz. Merkezimize gelen 4-7 yaş aralığındaki çocuklar uzman eğitimciler tarafından sportif faaliyetler yapıyorlar. Böylece bedensel kaslarının ve hareketlerinin gelişmesine katkı sağlıyorlar.

Anaokulları ile programlı olarak faaliyet gösteren ve 2015 yılında açılan merkezimiz büyük ilgi görüyor. 2018 yılında merkezden yararlanan okul sayısı 66 iken, bu okullardan toplam 3 bin 500 öğrencimiz sportif etkinliklere katıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak için birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. ”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız