SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mersedes Kadir'in Ailesi Bize Emanettir"

0
Güncellendi - 2021-02-02 21:49:30
A- A+ PAYLAŞ

2020 yılı Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın renkli simalarından Mersedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı’nın ailesini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya’nın ortak bir değeri olan, halkımızın her daim sahiplendiği, sadece Malatya’mızda değil Türkiye ve dünya çapında bilinen ve tanınan Mersedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı’nın ailesine gerekli yardımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Alparslan Tokgöz ve Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ile birlikte, Mersedes Kadir lakaplı rahmetli Fatih Kaydı’nın ailesini ziyaret etti.

Kaydı ailesinin tüm fertlerinin taleplerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yanında getirdiği hediyeleri takdim etti.

Malatya’nın renkli simalarından olan rahmetli Mercedes Kadir’i büyük bir özlemle yad ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fatih Kaydı’nın ailesine gerekli yardımların belli bir program halinde devam ettiğini söyledi.

Mersedes Kadir’in sadece Malatya’da değil Türkiye ve Dünya çapında tanınan ve bilinen renkli bir isim olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçtiğimiz yıl Nisan ayında solumun yetmezliğinden dolayı hayatını kaybeden Mersedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Malatya’lıların yanı sıra kentimizi ziyaret edenlerin büyük bir ilgi gösterdikleri Mercedes Kadirimizi kaybetmiş olmanın derin bir hüznünü yaşamaktayız.  O, bizim gülen yüzümüz, sokaklarımızın rengi ve ahengiydi. Mersedes Kadir’in vefatından sonra sokaklarımız açıkçası öksüz kaldı. Fatih kardeşimizle caddelerimiz ve sokaklarımız daha renkli ve hareketliydi. O’nun eksikliği gerçekten fazlasıyla hissediliyor.Rabbim, mekanını cennet eylesin. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimize olduğu gibi Mercedes Kadir kardeşimizin aile fertlerine Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla tüm yardımları yapıyoruz. Bugünde aile fertlerini ziyaret ettik, taleplerini dinledik, arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdim, her türlü ihtiyaçları karşılanmaya devam edecektir. Mersedes Kadir’in ailesi bize emanettir.Fatih kardeşimizin ailesiyle yakından ilgilenen, yardımların ulaşmasında ekiplerimize yardımcı olan Mahalle Muhtarımız Ali Yiğit ile mahalle sakinlerine de teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    ALLAHA kim yakın gitmek istiyorsu bu ve bunun gibi zavallılara yardım etmesi lazım Resimlik birer poşetle değil Her kimse kimler yardım ediyorsa inanın Cennetin kapısını birazdaha aralıyordur saygılar selamlar Hemşerilerime
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (3 yıl önce)
    Kadir'de Allahın emanetiydi. Ona sahip çıktınız aliesi kaldı.
    0
    0
    Yanıtla