SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir'in Evi Onarıldı

0
Güncellendi - 2020-06-18 02:57:13
Mersedes Kadir'in Evi Onarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın ‘Mersedes Kadir’ olarak tanıdığı Fatih Kaydı’nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a taziye ziyareti sırasında Mersedes Kadir’in ailesinin yaşadığı evle ilgili sorunlar aktarılmıştı. Başkan Gürkan Büyükşehir Belediyesi olarak evin ihtiyaçlarının karşılanarak gerekli tadilatlarının yapılacağını belirtmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tadilat çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, evin dış cephesi beton sıvayla kaplanarak boya çalışmaları tamamlandı. Mevcut çatı yeniden elden geçirilerek sorunsuz bir hale getirildi. Eski ahşap pencereler kaldırılıp yenileri ile değiştirildi. Evin içinde de duvarlar beton sıva yapılarak baştan aşağı yeniden boyandı. Evin iç kapıları da yenilendi. Evin tavanında bulunan direkler ahşap plakalarla kaplanıp verniklenerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Songul (3 yıl önce)
    Keske kadir olmeden yapilsaydi da kisin kim bilir neler cekti garibimin yuzugulseydi is isden gecti bu sadece gostermelik oldu yazik oldu kadire rabbim yerini cennet mekan eylesin umarim evinde ailesi varsa vesile olur hayirli ise
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Başkan şu Bostanbaşı 35 lik yolunu bir baglayamadi bu tarz işler icraat olarak gösterilmez ve kadirimiz hayatta değilken fazla anlamlı da olmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • bahri (3 yıl önce)
    CHP li olsaydı belediye başkanı il ilçe başkanları hatta kılıçdaroğlu bile gelip evin önünde poz verirdi. ak partililer icraatlarını desinler için değil Allah rızası için yaparlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)bahri isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah ? Vay bee
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Bu onarımı kardeşler hayattayken yapsaydınız da bir nebze de olsa onlar da evlerinde rahat edebilselerdi..Hep sonradan hep sonradan... şimdiki yerlerinde rahat ederler huzurla uyurlar inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Türk (3 yıl önce)
    Adam sagken yapacaktınız
    0
    0
    Yanıtla
  • başkan (3 yıl önce)
    instagramda boy boy görürsün :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Hayatta iken yapılsaydı çok doğru bir karar derdim.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (3 yıl önce)
    Kendisi rahat oturmadıktan sonra ne yapayim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz 44 (3 yıl önce)
    Başkan emegine saglık
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (3 yıl önce)
    Yaşarken birşeyler yapmak istemeyenler öldükten sonra yapsa ne olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Büyük iş , maşallah . Aslında milletvekillerinin veya belediye başkanının evin önünde boy boy resim çektirmesi lazım di. Hani nerde resim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Haha :) güzel yorum.Hemen bir de kurban kesilirdi Başkan gelince ! ?
    0
    0
    Yanıtla