SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir'in Kitabını Yazdı

0
Güncellendi - 2020-06-02 04:29:56
Mersedes Kadir'in Kitabını Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Malatya'nın sevilen simalarından olan Mersedes Kadir'in hayatı kitap haline getirildi.

Tecde Mahallesi doğumlu olan ve burada yaşayan Mersedes Kadir ile hayatta iken ilgilenen Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Mersedes Kadir'in hayatını anlatan bir kitap yazdığını belirterek, “Şehrin hafızalarında yer tutan topluma mal olmuş kişilerin şehre katmış oldukları pozitif enerji muhakkaktır. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Malatya'nın adeta maskotu haline gelen asıl ismi Fatih Kaydı olan ama bütün şehir onu Mersedes Kadir olarak tanıdı. Koca bir şehre üç metrelik tahta sopasıyla mutluluk katan, vefatıyla birlikte büyük üzüntü yaşatan Mersedes Kadir'in unutulup gitmemesi, anıları olanların anılarının tekrar yaşatılması, kitabın her okunmasıyla birlikte o günlerin tekrar hatırlanması için Mersedes Kadir'in hayatını konu alan kitap hazırladım” dedi.

Yiğit, kitabın basıma hazır olduğunu ifade edip, bir yayın evi ile anlaştığını, muhtemelen 15 gün içinde piyasaya çıkacağını kaydetti.

Yaklaşık 100 sayfadan oluşacak kitapta, Mersedes Kadir isminin nereden geldiği, anıları, yaşanmış hikayeleri, Mersedes Kadir için kimin ne dediği, ulusal ve yerel basında çıkan Mersedes Kadir haberleri ve ilginç fotoğrafları yer alacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M. Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Muhtarım bu kitabı yazmak sana yakışır Kadir hayattayken kendisiyle ve ailesiyle çok yakından hep ilgilendin hemen hemen her sorunlarına eğildin Allah senden razı olsun . Bununlada kalmıyorsun Tecde de kimin ne sıkıntısı varsa mahallenin ne sıkıntısı varsa yakından ilgilisin çok teşekkür ederi kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (3 yıl önce)
    kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur. kimsenin zoruna gitmesin herkesin kıymetini öldükten sonra biliyoruz. bu kadir özelinde değil genel olarak böyle...
    0
    0
    Yanıtla