SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MESTON'da Üretimi Yapılan Ürünleri İnceledi

0
Güncellendi - 2021-07-30 15:17:46
MESTON'da Üretimi Yapılan Ürünleri İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MESTON şirketi bünyesinde faaliyet gösteren üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Gürkan, MESTON şirketinin standartlarını yükselterek Malatya’ya, bölgeye ve Türkiye’ye hizmet eden bir şirket hüviyetine gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

İnceleme gezisinde MESTON’un yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren MESTON Genel Müdürü Fahrettin Ulubaba, “MESTON firması olarak 7/24 çalışan bir şirketiz. İl dışına ve il içine üretimler gerçekleştiriyoruz. Standartların üzerinde üretimler yapıyoruz. Kilit taşı, künk, karo taşı ve kent mobilyaları çalışmalarını firmamızda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Gürkan ise, “MESTON firmamızın üretim sahasında çalışmalarımızı inceledik. Fabrikalarımızda üretimi yapılan ürünleri inceledik. Künk diye tabir ettiğimiz üretim merkezimizi gezdik. Orada 200’lük ve bin 600’lük künk üretildiğini gördük. Üretimlerin standartlar çerçevesi içerisinde üretildiğini gördük. Kilit taşı fabrikamızda kilit taşı çeşitleriyle birlikte güzel çalışmalar yapılmış. Çalışmaları yapan MESTON Genel Müdürlüğümüzün şahsında bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmaları sadece kamu kurumlarıyla değil özel sektörle de paydaş olma ve pazar bulma konusundaki görüşlerimizi ilettik. Şuanda %50 kamunun, %50 özel sektörün ihtiyaçlarını karşılıyorlar. İnşallah segment ve standartları daha da yükselterek hem Malatya’ya, hem bölgeye, hem de Türkiye’ye hizmet eden bir şirket hüviyetine gelinmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız