SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-10-31 01:51:56
Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastaneden Mesut Yılmaz için hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastaneden de yazılı bir açıklama yapılarak, Hepinizin bildiği gibi TC. Eski Başbakanlarından sayın Ahmet Mesut Yılmaz yaklaşık 2 aydır Akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibari ile yenik düşmüş ve hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Türk milletinin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan taziye mesajı

Sözcü Kalın açıklamasında "Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca'dan taziye mesajı

Sağlık Bakanı Koca açıklamasında "Bir süredir tedavi gören ve durumunu yakından takip ettiğimiz Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Maçlarda saygı duruşu

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından bu hafta oynanacak maçlarda saygı duruşunda bulunulması kararı alındı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bugün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybetti. Yılmaz'ın vefat ettiği haberinin ardından açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanacak müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı. Federasyonun açıklaması şöyle:

"Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Mesut Yılmaz için 30, 31 Ekim, 1, 2 Kasım tarihlerinde oynanacak Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Merhum Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Kaynak:İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mamo bekçi (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Allahta rahmet diliyorum ailesine bas sagligi Diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Malatya Haber hayret Malatya ile bir bağlantı kurmadı hala. Ünlü bir kişi ile ilgili gelişmelerde Malatya ile bağlantı kurmadan o haber bitmezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç Akdoğan (3 yıl önce)
    Anavatan Partimizin genel başkanlarından BaşbakanMesut yılmaz ın vefatını Üzüntü İle öğrenmiş bulunuyorum Allah dan cc kendisine rahmet muhtereme eşine evladına ailesine sevdiklerinle ve sevenlerinle başsağlığı ve sabIrlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin sayın vekilim sizin başınız sağolsun eski genel başkanınız dı Mesut Yılmaz bir çok hizmeti vardı zeki dürüst bir insandı.
    0
    0
    Yanıtla