SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteorolojiden Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

0
Güncellendi - 2022-01-17 18:17:48
Meteorolojiden Yoğun Kar Yağışı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya il geneli için 18 Ocak Salı günü öğle sonrasından 19 Ocak Çarşamba gecesi arasını kapsayan süre için yoğun kar ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Bölge Müdürlüğü'nün Malatya için uyarısı şöyle:

 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • zafer dağgülü (2 yıl önce)
    belediyeler zahmet olacak ama hazırlıklı olun geç müdahele etmeyin yollara.sizide yoruyoruz ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Oluyorlar olmazlarmı Belediye önüne çekmişler, bayrakları da asmış karın yağmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    yağsın artık yoksa millet ekmek bulamıyacak yer altı suları kaybolacak kar berekettir nimettir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yer altı sularını zaten kendi ellerimizle yok ediyoruz, su kaynaklarının olduğu yerlere taş ocakları kurarak, hidro elektrik santralleri kurarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Boş boş aylak aylak gezenlerin gözü aydın, Çarşamba'da okulları tatil ederler, evlerinde otursunlar diye ama bizim millettimiz kriz var geçinemiyoruz der pahalılık var diyip sabahtan AVM'nin kapısına dayanıp saatlerce HES kodu kuyruğuna girip içeri girip de en ucuzu 30 TL olan hamburgeri yemeye koşa koşa AVM'ye giderler, ama sorsan mangalda kül bırakmaz hükümeti eleştiriler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmeyen bir kişi de kesin söylediğim gibi sabahın ilk ışıkları ile gözünü AVM'nin kapısında açanlardan biridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan bey sen kendini üzme. Millet kırathanesi önünde kafamıza çay atmalarını bekleriz. Beklerken dünyadaki en yüksel 10 enflasyonu olan ülkeler ligine girdiğimiz için dua eder G20 den kurulduğumuz için şükür ederiz. Doları 7 TL den 20 TL ye çıkaranlara beddua eder, 14 TL ye düşünenlerin gözüne iyi görünmek için halaybaşı yarışması düzenleriz. Yüce Hakan dilerse Çin'deki toplama kampından kaçan AVM cileri toplar ait oldukları yere göndeririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay Hakan telefon önemli. Telefonlarını çıkarsınlar hepsi iphone kullanıyor demeyi unutmuşsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan senden olsa olsa halay başı olur. Allah davulunu tokmagini eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 30 TL dediğin 2 euro bile değil, hamburger de açlıktan inim inim inleyen, enflasyonu taaa 6'larda olan Avrupalinin gariban yemeği... buna çok para deyip hala bu yorumu yapabiliyorsan kendi haline ağla sadece!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Platformu (2 yıl önce)
    Yağsında 50 CM 1 Metreyede Razıyız Yeterki Merkeze Yağsın...
    0
    0
    Yanıtla