SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2018-11-13 00:32:31
Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

19-24 Kasım tarih aralığında “Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri” kapsamında “Peygamberimizi Anmak ve Anlamak” üst başlığında Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı işbirliğinde bir dizi etkinlik planlandı.

HAT İLE HZ. MUHAMMED’İ ANLAMAK

19-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi fuaye alanında “Hat ile Hz. Muhammed’i (a.s) Anlamak” konulu  “Hüsn-i Hat Tezhib Atölye Sergisi” gerçekleştirilecek.

19 Kasım Pazartesi 2018 saat 14:00’da açılışı yapılacak olan sergi, hafta boyu ziyaretçilere açık olacak.

PEYGAMBERİMİ ÖĞRENİYORUM

20 Kasım 2018 Salı 10:00-11:30 ile 13:00-14:30 saatleri aralığında Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda öğrencilerle Hüseyin Goncagül’ün çocuk ilahileri ile Ümit Kaplan’ın İbiş Gösterisi, Kukla ve Çilli, Hacivat ve Karagöz Gösterisi ile “Peygamberimi Öğreniyorum” etkinliği gerçekleştirilecek.

NAAT OKUMA YARIŞMASI

“Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri” kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Malatya’daki tüm ilçelerde Ortaokul ve Lise kategorilerinde “Naat Okuma Yarışması” düzenleniyor.

21 Kasım 2018 Çarşamba günü yarışmada dereceye giren öğrencilerin katılımıyla “Naat Okuma Yarışması Finali” gerçekleştirilecek.

EFENDİMİZ, ÖNDERİMİZ, PEYGAMBERİMİZ

19-20-21 Kasım 2018 tarihlerinde Çocuk Edebiyatı yazarı ve şairlerinden Ahmet Efe, Malatya’da liselerde gençlerle “Efendimiz, Önderimiz, Peygamberimiz” üst başlığında Peygamber’imizi konuşacak.

19 Kasım 2018 Pazartesi Saat-10:00 Akçadağ Anadolu Lisesi

Saat-13:30 Akmercan Anadolu Lisesi

20 Kasım 2018 Salı Saat-10:00 Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Saat-13:30 Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesi

21 Kasım 2018 Çarşamba Saat-10:00 Muhammed İkbal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Saat-13:30 Yusuf Kenan Anadolu Lisesi

CAN MUHAMMED

23 Kasım 2018 Cuma Saat 19:00 Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu’nda Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından “Can Muhammed” konseri gerçekleştirilecek.

PEYGAMBERİMİZİ ANMAK VE ANLAMAK

24 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 19:00’da Kapalı Spor Salonunda sohbetleriyle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ilahileriyle Abdurrahman Önül Malatyalılarla buluşacak…

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız