SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydanda Vurulan Genç Hastanede Öldü

0
Güncellendi - 2021-09-04 04:21:52
Meydanda Vurulan Genç Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

2'Sİ TÜFEKLE ATEŞ AÇAN 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR.. Yeşilyurt- Gündüzbey meydanında gece meydana gelen tartışma sonucu pompalı tüfekle ateş edilerek ağır yaralanan 31 yaşındaki Mehmet Akif Özduman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece saat 22.30 sıralarında Gündüzbey Meydanı kanal yanında meydana geldi. İddiaya göre, Özduman ile arkadaşı İsmail Y. arasında, bir başka arkadaşlarıyla görüşme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İsmail Y. adlı şahıs, yanında bulunan pompalı tüfekle Özduman'ın ayaklarına doğru ateş ederek yaraladıktan sonra, tüfeği yere attı. Olay yerinde bulunan İsmail Y.'nin yakını Muhammed Y., yerdeki tüfeği alıp ateşleyerek, bu kez Özduman'ı sol göğsünden yaraladı.

Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, İsmail Y., Muhammed Y. ve olay sırasında yanlarında bulunan Rüstem E. ve Ömer Y. adlı şahıslar kaçtılar. Polis, olay yerinde 2 adet boş tüfek kartuşu buldu.

Yaralı Özduman, kaldırıldığı hastanede 01.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, silahı kullanan İsmail Y. ve Muhammed Y. adlı şahısla, olaydan sonra pompalı tüfeği saklayan Rüstem E.'yi yakaladı.

İfadesi alınan şüphelilerden Rüstem E. serbest bırakılırken, İsmail Y. ve Muhammet Y.'nin sorgularının sürdüğü, Ömer Y. adlı şahsın ise aranmakta olduğu haber alındı.

Bu arada, eşinin 9 aylık hamile olduğu öğrenilen Mehmet Akif Özduman'ın cenazesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı morgunda yapılan otopsinin ardından Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com

FOTO: Ölen Mehmet Akif Özduman (kaynak: sosyal medya) ve olay yeri (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Nerede kaldı şu şehrin huzur ve güven veren insanına ülkenin en sıcakkanlı cana yakın insanına nereye gittiysem Malatya deyince insanlar saygı duyuyordu öyle itibari vardi bu şehrin.. Ülkenin en büyük beyinlerini çıkarmış şehre bak yaa gerçekten yazık bu şehir ne zaman bu hale geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet Malatya artık yaşanacak bir yer değil. Yobaz ve güvensiz bir şehir artık. Açıkçası 35 yıldır bulunduğum bu şehri terk etmek istiyorum. Ayrıca tam bir beton şehri yaptılar. Yeşil kalmadı burada. Çocuklarımın bu ilde büyümesini istemiyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (2 yıl önce)
    Memeleket memleket olmaktan cikti teksas city'e döndü her gece bi vuruluyor biri öldürülüyor bu kadar da olmaz. Canim Malatyam yaşanmaz bir hale geldi çakkallara karşı acilen önlemler alinmali. Bu sekilde şehirde kimse kalmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı Dr. (2 yıl önce)
    Sayın Editör; hastanemizin kurumsal gelişimi için tam ve doğru ismini Turgut Özal Üniversitesi MEAH olarak yazmanızı rica ederim. Bu hastaneyi bir üniversite hastanesi olarak geliştirmemize destek olacaktır bu hassasiyetiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen hastanenin isminin derdine düsecegine verdigin hizmetin derdine düş bilinci acık hastaneye gidip üc saat amelyat bekledigi icin öldü
    0
    0
    Yanıtla
  • Emretmeyi şakşaklanmayı yüzerken de havuza yağ dökmeyi seversiniz; Başına bir de AKP MKYK üyesi Öznur Çalık"ın bacısı Aysun Hanımın Rektörlüğünü yaptığı şahsa özel kurulmuş üniversite ibaresini de ekleyin ki egonuz tavan yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercekten ilginç bir yorum genç ölmüş ama doktor rumuzlu (umarım gercek doktor değildir) gercek doktorsa vay bu ulkenın haline bu kadar umursamaz bu kadar vicdansız bir yorum olamaz.Gündüzbeyli olarak çok üzgünüm gündüzbeyin gençleri son yıllarda iyi gitmiyor acil olarak gençlerin vakitlerini geçireceği sosyal tesisler yapılmalı mesela eskiden bir futbol kulubu vardı, şimdi ise mehmet çınarın gündüzbeyin tam merkezine sosyal tesis adında bir restorantı mevcut.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabeladan ibaret, bol akademik kadrolu! Üniversitemizin saygıdeğer doktoru; Dön bir haberin içeriğine bak senin dert ettiğin duruma bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hersey bitti hastanenin adımı kaldı yuh artık ya Bi de Malatyalı Dr diyerek Dr larımızın adını kullanmayın sayın hassas kişilik
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah akıl fikir versin sana ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun aılesine sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnız kurt (2 yıl önce)
    Malatya iyice yaşanmaz bir il olmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil İbrahim (2 yıl önce)
    Tanıdığım ailenin çocuğu idi. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum ailesine. Ne olacak bu öfkeli gençlerin hali? Nasıl bir millet olduk biz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selo (2 yıl önce)
    Mehmet akife Allah'tan rahmet geride kalanlarına sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla