SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MFF Yarışma Jürileri Belirlendi

0
Güncellendi - 2019-11-07 22:56:42
MFF Yarışma Jürileri Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğinin destekleriyle düzenlenen 9. Malatya Film Festivalin’de Ulusal Uzun Metraj ve Ulusal Kısa Metraj Ana Jüri Üyeleri Belli oldu.

Yönetmen Haydar Işık’In direktörlüğünde bu yıl 9. düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivalin’de finalist filmleri değerlendirecek olan ana jüri şu şekilde..

Ulusal Uzun Metraj Ana jürisi; Jüri Başkanı Derviş Zaim (Yönetmen), Gürhan Özçiftçi (Senarist Yönetmen), Dila Ulusoy (Akademisyen), Devin Özgür Çınar(Oyuncu), Ekin Koç (Oyuncu), Natali Yares (Sanat Yönetmeni) ,Feza Çaldıran(Görüntü Yönetmeni)

Ulusal Kısa Metraj Ana Jürisi; Jüri Başkanı Müfit Can Saçıntı( Oyuncu), Prof.Dr. Mehmet Zelka, Hakan Karsak (oyuncu), Mustafa Karadeniz ( Yapımcı), Banu Özdemir, Nihan Belgin, Hakan Aşkan(Akademisyen)

Yönetmenler Birliği Platformu Jürisi; Yönetmen, Ezel Akay Yönetmen, Aydın Sayman, Yönetmen, Yasemin Türkmenli

Siyad jürisi; Sadi Çilingir ,Oğuzhan Ersümer ,Tuncer Çetinkaya

Ulusal Uzun Metraj Yarışan filmler; Aidiyet(Burak Çevik), Bir Rüya Gördüm Anlatsam da Anlamazsınız ( Burcu Esenç, Cantekin Cantez), Dilsiz (Murat Pay), Kapan (Seyid Çolak), Kızım Gibi Kokuyorsun (Olgun Özdemir ), Kimsesizler Oteli (Rıdvan Karaman ), Kovan ( Eylem Kaftan), Küçük Şeyler ( Kıvanç Sezer), Omar ve Biz ( Maryna Er Gorbach , Mehmet Bahadır Er), Sınırlar( Ece Cantürk)

Ulusal Kısa Metraj Yarışan filmler;Fotoğraf ( Ozan Takış),Acil Çırak Aranıyor( Osman Çakır),Günlerin Ardından (Ferit Karol),Lekesiz( Mehmet Oğuz Yıldırım),Eksik (Volkan Budak),İyi Yemek Öldürür (Umut Evirgen), Yağmur Olup Şehre Düşüyorum( Kasık Ördek),Taş ( Alican Yücesoy), Mezarlık Çalgıcıları (Mehmet İsmail Çeçen, Ramazan Akkuş), Frakta:Munchies (Zahid Çetinkaya).

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • selçuk (4 yıl önce)
    Lütfen şu festivalin adından uluslararası kelimesini kaldırın artık. Zira şu ana kadar festivale katılan başka bir ulus göremedik.
    0
    0
    Yanıtla