SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGM Tarafından Ağırlandılar

0
Güncellendi - 2017-08-12 02:46:02
MGM Tarafından Ağırlandılar
A- A+ PAYLAŞ

‘Merkezim Her Yerde ile Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projeleri kapsamında Suriyeli gençler ile Kale Kur'an Kursu öğrencileri Malatya Gençlik Merkezi tarafından ağırlandı.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme etkinliğine katılan gençler, öğle yemeği sonrası bağımlılıkla mücadele konusu ile ilgili sunumu dinledi. Gençler, çeşitli eğitsel oyunların oynanmasının yanı sıra Beydağı ve Fırat Gençlik Merkezlerimizi gezerek, kendi akranlarıyla da tanışma fırsatı buldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında Ver Elini Kardeşim sloganıyla faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. İlimiz gençleri ve Suriyeli çocuk ve gençleri bir araya getiren Gençlik ve Spor Bakanlığımız Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Koordine edilen, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında gençlik liderlerimiz ve üye gençlerimiz ile beraber çeşitli etkinlikler yaparak kendi akranlarıyla kaynaşmalarını sağladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projelerini ilimizde en güzel ve nitelikli şekilde uygulamaya tüm hızıyla devam ediyoruz. Benzer içerikli projeler önümüzdeki aylarda da farklı etkinliklerle devam edecektir. Ver Elini Kardeşim" diyerek misafirlerimizle yakından ilgilenen, bizlere yardımlarını esirgemeyen tüm gönüllü gençlerimize, gönüllü liderlerimize paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını misafirlerimize yaşattıkları için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız