SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGTC Yöneticilerinden Karaduman'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-08-09 06:30:35
MGTC Yöneticilerinden Karaduman'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Fatih Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Haydar Karaduman'ı ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncuklar Cemiyeti'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimde Fatih Avcı başkanlığı seçilmişti. Genç bir ekiple yola devam eden Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti yönetimi, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ı evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı, seçim sonrası yeni yönetimle birlikte hemen çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, dernek ve oda temsilcilerinin hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Avcı, yeni yönetim olarak kendilerinin ilk ziyaretleri Malatya'da gazetecilik adına büyük izler bırakan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'a gerçekleştirdiklerini belirtti.

Karaduman'ın kendilerine her zaman meslekte ışık tuttuğunu dile getiren Avcı, "Biz inanıyoruz ki gazetesine geri dönecek ve gazetecilik mesleğini icra edecek. Bu anlamda ilk ziyaretimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede bıraktığı yerden yine devam eder" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise "Şimdiki gençler daha hayırlı ve düzgün yetişiyorlar. Bu ziyaret çok önemli, çok teşekkür ediyorum. Beni mutlu ettiniz, Allah sizleri hep güldürsün" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fevzi mutlu (5 yıl önce)
    Komşum ve adana akademiden okul arkadaşıma geçmiş olsun daha iyi olur inşallah fevzi mutlu
    0
    0
    Yanıtla