SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Başkanlığına Atama Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-05-14 20:22:00
MHP İl Başkanlığına Atama Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Merkezi tarafından Malatya İl Başkanlığı görevine Dr. Ömer Faruk Kalı atandı. Kalı, MHP’nin vizyonunu Malatya’da daha düzgün seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

Mehmet Erdem’in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından boşalan il başkanlığı görevine genel merkez tarafından Dr. Ömer Faruk Kalı (fotoğrafta sol baştaki) getirildi. MHP Genel Merkezi’nde Teşkilat Sorumlusu Şevkat Çetin tarafından görev tebliği yapılan Kalı’nın Malatya’ya gelerek görevine başlayacağı belirtildi. Malatya’da MHP vizyonunu daha düzgün bir seviyeye taşıyıp kurumsal bir yapı haline getirmek için çalışacaklarını belirten yeni Başkan Kalı, ‘Malatya’da MHP’nin var olduğunu, göstermek amacıyla bu görevi devraldık” dedi.

İl yönetimin de belirlendiğini ve kısa süre içerisinde yapacakları basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtacaklarını belirten Kalı, 16 Nisan referandum sürecine de kısa bir süre kaldığını ve genel merkezlerinin görüşleri doğrultusunda Malatya’da çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

İLÇE BAŞKANININ İSTİFASI..

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, görevinden istifa etti.

MHP Malatya İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Malatya İl Başkanlığı'na Ömer Faruk Kalı'nın atanması nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şahin, “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum ve Samimiyetle, sadakatle, adaletle, ilimle, cesaretle ve ahlaken yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

İstifa kararını almasındaki ana dayanağın MHP Genel Merkezi tarafından bu gün İl Başkanlığına Dr. Ömer Faruk Kalı’nın atanması olduğunu ifade eden Şahin, “İl yönetimimizin daha rahat çalışması için bu kararı almış bulunmaktayım. Malumunuz üzere seçildiğim gün yaptığım açıklamada bir dönem yapacağımı beyan etmiştim. Ve bir dönemin sonuna gelmiş bulunmaktayım" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • aslan (7 yıl önce)
    aykut öcal ne alaka :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ASPAVA44 (7 yıl önce)
    hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • nıso (7 yıl önce)
    Arkadaşlar devlet beyin bildiği bir şeyler vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)
    Ben olsam milli ve yerli olan bir MHP nin başına AHİ atardım yinede hayırlı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • adem (7 yıl önce)
    Şahsı tanımıyorum. Emek vermiş olabilir, saygı duyuyorum. Ancak, atamayla il başkanı seçilmez. Bu delegelere yapılan bir ayıptır. Akp en çok iltimasdan dolayı eleştirilirken, mhpninde bu çizgiye gittiği, demokrasiden ve cumhuriyetten uzaklaştığını görmek üzücü. Akpden soğumuş sağ seçmenin kalan tek kale olarak gördükleri Mhp'nin hali ne yazık ki içler açısı. 5. partiyi devlet bey bilmeden kendi elleriyle kuruyor. Ama mhpye, onca ülkücü şehide yazık ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp den kimse soğumuş değil bilahire gun geçtikçe halkın sevgisini kazanan tek parti tek millet MHP bile bunu geç anladı AKP nin yanına geldi hep birlikte EVET EVET EVET
    0
    0
    Yanıtla
  • mhp akpnin yanına gelmedi. akp çözüm süreci ihanetinden vazgecip, avrupa birliğinin her dediğini yapan tavrından dönüp bide fetöcüleri tüm kurumlara doldurmayı bıraktı ve mhp çizgisine geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (hacı) sen ne içtin ya gerçekten iyimisin yoksa milletle kafamı buluyorsun. FETÖ bu ülkenin başına kim sardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (7 yıl önce)
    Allah muvaffak eylesin. İnşallah bayragi bir ust seviyeye tasirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAYRAK HERZAMAN ÜST SEVİYEDEDİR EKREM BİR YERE TAŞINACAĞI YOK BAYRAK VATANIN BAYRAĞIDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • bahsedilen en üst seviye "teknoloji, faydalı yatırımlar, eğitimler, ..." olarak kastedilmiştir. bağnaz olmayın gelişime açık olun
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (7 yıl önce)
    ALLAH HAYIRLI ETSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (7 yıl önce)
    Kutlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri KARAMAĞARA (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR KILIÇ (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun ...Allah utandırmasın inşallah yapılacak çalışmayla mhp oylarını artırırsınız. başarılar.........
    0
    0
    Yanıtla