SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimiz, Vatanımız İçin Çalışmaya Devam"

0
Güncellendi - 2021-05-25 22:28:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada Ana Muhalefet Partisinin PKK terör örgütünün destekçisi HDP ile birlikte iktidara gelme hayali içerisinde olduğunu söyledi.

Beraberinde AKP Malatya İl Başkan Yardımcıları Sezai Ertem, Ramazan Bozkurt ve Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Hakan Kahtalı, burada açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin her karışının kendileri için kutsal ve namusları olduğunu belirten Kahtalı, “Bu vatan için, toprak için canını veren, gazi olan kardeşlerimizin bizim yerimizde yeri bir başkadır. Ne yapsak onların hakkını veremeyiz” dedi.

Ülkede 40 yıldan fazladır terör belası ile mücadele edildiğini aktaran Kahtalı, “Bu mücadele de çocuklarımız vatan için şehit oluyor, gazi oluyor. CHP gibi ‘Biz dostlarımızla iktidara geleceğiz diyor. Kim var bunlarda HDP, İP var. HDP PKK’ya terör örgütü diyemeyecek kadar alçak bir yapıda. Kılıçdaroğlu biz bu dostlarımızla iktidara geleceğiz diyor. Milletimiz için, vatanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bunlar gibi şer odaklarından temizlenmek ve kalkındırmak için gayret içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

Şehit yakınlarını ve gazileri kendi aileleri gibi gördüklerini de dile getiren Kahtalı, “Pandemi nedeniyle sık sık bir araya gelemesek de, başkanımız ile her zaman telefonla görüşecek sorun ve sıkıntılarının yakın takipçisi oluyoruz. Her zaman yanlarında olduklarımızı her fırsatta kendilerine iletiyoruz. Bundan sonra da sizlerin emrinizdeyiz.  Haklarınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz, bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Milletvekili Kahtalı’nın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mirro (2 yıl önce)
    Kurucaydan öte yana ne zaman geldin Malatya'ya tey tey lululululu sappi şappi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (2 yıl önce)
    Dılo Dılo yaylalar
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Google la gir, Oslo ve Dolmabahçe görüşmeleri yaz karşına çıkan fotoğraflara bak kim kiminle görüşmüş öyle konuş. Bu milleti kara cahil sanıyorsun, galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Hakan Kahtalı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaretinizin konusu muhalefete saydırmak mı yoksa onların sorunlarına çözüm bulmak mı? Konuşacak bir şeyiniz olmayınca en kolayı muhalefete saydırmak oluyor. Siz öncelikle Malatya nın sorunlarını bir çözün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Sayin Kahtali bir saniye, yayinimiza kirmizi bultenle aranan osman ocalani bagliyorum... Trt de kalmaya devam edin... Birazdan bop es baskanlarini da yayina baglayacagiz. Kurecik radar ussunden yayinimiz devam ediyor, birazdan incirlik ussune baglanacagiz... Bu arada pensilvanya dan bizi izleyen eski dostarimiza da trt den olimpiyat hediyelerimizi takdim edecegiz... Bize faksla ulaşan Sn ilçe baskanlarina da buradan selamlar... Son dakika...! Hemen yavru vatan KIBRIS A bağlanıyoruz....
    0
    0
    Yanıtla