SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Maç Araları EYMS'ye Yaramıyor

0
Güncellendi - 2018-10-22 21:06:37
Milli Maç Araları EYMS'ye Yaramıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'e, milli maçlar nedeniyle verilen aralar Evkur Yeni Malatyaspor'a yaramıyor. Sarı kırmızılılar, milli ara öncesi ve sonrasında oynadığı karşılaşmalarda puan kayıpları yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de 9 hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3'te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor 12 puan topladı.

Ligin 9.haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 1-0'lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, bu sezonki üçüncü mağlubiyetini aldı.

Geçtiğimiz sezondan beri milli maçlar nedeniyle lige verilen aralar sonrası istediği sonuçları alamayan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu gelenek sürüyor.

Süper Lig'e ligin 5.haftası sonrası verilen milli ara öncesi sahasında Atiker Konyaspor'a 1-0 mağlup olan sarı kırmızılılar, milli ara sonrası ise deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenildi.

Lig'e 8.hafta sonrası verilen milli ara öncesinde sahasında Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, milli ara sonrası ise deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, milli aralar sonrası yaşadıkları puan kayıplarıyla ilgili, "Bunu maalesef geçen senelerde yaşadık. Bir Trabzon'da 4-1 mağlup olduk. Birde Antalya'da yaşadık 3-1 mağlup olduk. Maalesef futbolcuların maçtan sonraki 2-3 günlük izinlerinden dolayı kafaları gitti. Ben ona bağlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • erhan (5 yıl önce)
    keşke hoca istifa etse ravcıyla beraber
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Antalya kampı için harcanan paraya acıdım.zaten bir sürüde çöp transferimiz var.sonrada kulüp sıkıntıya düşüyor diye sızlanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    ne gereği vardı takımı antalyatya götürdüler.kalsınalr malatyada.milli maç öncesi tatil diye konsantre olamıyorlar.sonrasında toparlanamıyorlar.hoca da önlemini alsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    izcileri sürekli kampa alırsanız olacağı bu, Beter olun.
    0
    0
    Yanıtla