SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Takım Arasında İyi Çalıştık"

0
Güncellendi - 2017-11-15 20:10:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un file bekçisi Ertaç Özbir, Aytemiz Alanyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

  Sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan Özbir, öncelikli hedefinin Evkur Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yerlere taşımak olduğunu ifade etti.

“TAKIMI İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

  Başarılı eldiven, takımı en iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Takımın hedefi üst sıraları zorlamaktır. Bende bu sezonu en iyi şekilde geçirip, ardından milli takıma gitmek istiyorum” dedi.

Yeni stat ve yeni tesisle birlikte kendilerinin de yenilenmenin bir parçası olduklarını kaydeden Özbir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni Malatyaspor, yeni bir yapılanmaya, yenileşme sürecine girdi. Zamanla her şey daha da rayına oturacaktır. Hem stadımız hem de tesislerimiz açısından güzel yıllar bizi bekliyor.”

“TAKIMDA İYİ BİR UYUM VAR”

  Başarılı kaleci, takımda iyi bir ortam olduğunu ifade ederek, “Takımda herkesin birbirine yaklaşımı olumlu, her şey çok iyi gidiyor. Gerek yabancı gerekse de yerli futbolcular arasında çok güzel bir uyum var. Yabancılık çekmiyorlar, elimizden geldiğince onlara yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

  Ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Özbir, “Zor bir deplasman. Süper Lig’de her maç zor. Milli takım arasında iyi çalıştık. Puan ya da puanlarla dönüp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRK FUTBOLU ESKİ ÖZLENEN GÜNLERİNE KAVUŞACAKTIR”

  Özbir, Türk futbolunun iyi günlere kavuşacağına inandığını belirterek, “Türk futbolunda kötü bir gidişat var gibi görünüyor. Yeni bir yapılanma da var. Umarım Türk futbolu eski özlenen günlerine tekrar kavuşacaktır. Yapılan çalışmalarda o yönde, yeni arkadaşlar katılıyor. Yurt dışına gidip oynayamayan, Türkiye’de forma şansını çok fazla bulamayan arkadaşlarımızda var. Yabancı arkadaşlarımızın da gelmesiyle forma savaşı biraz daha kızışıyor. Yetenekli arkadaşlarımızın olduğuna inanıyorum. Tabi onlara şans gelmesi, onlarında kendilerini göstermesiyle, milli takımda onlara yer açacaktır” diye konuştu.

“YABANCI OYUNCU SAYISININ DÜŞÜRÜLMESİ TÜRK FUTBOLUNUN YARARINA OLACAKTIR”

  Özbir, yabancı oyuncu sınırlaması tartışmalarına ilişkin ise “Demek ki bir şeyler yolunda gitmiyor ki bu konu gündeme geldi. Kaliteli yabancı oyuncular ülkemize tabi ki gelsin, biz çok istiyoruz. Ama bu sayının biraz daha düşürülmesi hem Türk futbolcunun yararına olacaktır hem de milli takım için iyi olacaktır. Hem Avrupa hem de Dünya Kupasına katılmak için önümüzün daha açılacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Serdar (6 yıl önce)
    Ertaç sen iyi bir kalecisi lakin defans bozuk olduğu için tüm ihale üstüne kalıyor özellikler basaksehir maçında sadık bey önünü kapamasa % 100 topu celiyordun net açık belli defans sağlam olsa emin en az gol yiyen kaleci olacaksın başarılarının defavimi dilerim
    0
    0
    Yanıtla