SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Takıma Birçok Sporcu Gönderdik"

0
Güncellendi - 2016-01-23 00:39:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, tekvando branşında milli takıma birçok sporcu gönderdiklerini kaydederek, tekvando sporunun Malatya'da önde gelen spor branşlarından birisi olduğunu belirtti.

Fındıklı, Elazığ'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Tekvando Grup Müsabakaları'nda büyük bir başarı gösterip, birinci olan sporcularla bir araya geldi.

Grup müsabakalarında hem kızlar hem de erkeklerde birinci olan ve yarı final biletini alan sporcuları tebrik eden Fındıklı, bu tür başarıların devamını beklediklerini ifade etti.

"TEKVANDO BRANŞINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİBİZ"

Fındıklı, Malatya tekvandosunun Doğu Anadolu'da başı çeken iller arasında yer aldığını kaydederek, sporcuların önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Malatyalı tekvandocuların birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza attıklarını anımsatan Fındıklı, "Milli takıma birçok tekvando branşında sporcu gönderdik. Bu nedenle tekvando, ilimizin önde gelen branşları arasında yer alıyor. Geçmişte başarılar yakalayan sporcular, şimdi yeni sporcularımızın antrenörlüğünü yapıyor. Bu nedenle sporcularımız oldukça şanslı. Çünkü geçmişte milli takım forması giymiş olan bir antrenörümüz var" dedi.

"TEKVANDOCULARIMIZ BİZİ YİNE GURURLANDIRDILAR"

Fındıklı, tekvandocuların Elazığ'da yapılan Analig Tekvando Grup Müsabakaları'nda muhteşem bir performans ortaya koyduklarını ifade etti.

Malatya'dan grup müsabakalarına katılan tekvandocuların hem kız hem de erkeklerde birinci olduğunu anlatan Fındıklı, "Grup müsabakalarında 11 ilden yaklaşık 100 sporcu yarıştı. Sporcularımız ezici bir üstünlük sağlayarak, hem erkek hem de kızlarda 81 puan topladı ve birinci oldular. Tekvandocularımız elde ettikleri bu başarıyla bizleri bir kez daha gururlandırdılar" diye konuştu.

"BU TÜR BAŞARILAR ARTARAK DEVAM EDECEK"

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar ise, tekvandocuların Elazığ'da yapılan Analig Tekvando Grup Müsabakaları'nda önemli bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Uçar, Malatya tekvando takımının hem kız hem de erkeklerde birinci olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, aynı başarıyı yarı final müsabakalarında da göstermelerini beklediklerini dile getirdi.

Malatya tekvandosunun her geçen gün gelişimini sürdürdüğüne de dikkat çeken Uçar, bu tür başarıların artarak devam edeceğini kaydetti.

DERECE YAPAN SPORCULAR

15-17 Ocak tarihlerinde Elazığ'da yapılan Analig Tekvando Grup Müsabakaları'nda derece yapan sporcular şöyle:

Bayanlar

Şenay Akgül-33 kilogramda birinci

Halime Neslihan Kılınç-37 kilogramda birinci

Siyabe Nur Özdemir-55 kilogramda birinci

Ayşegül Kaya-59 kilogramda birinci

Merve İrem Kadıoğlu-artı 59 kilogramda birinci

Rabia Kaya-41 kilogramda ikinci

Serap Yabaş-44 kilogramda ikinci

Nisa Doğan-51 kilogramda üçüncü

Erkekler

Caner Gür-33 kilogramda birinci

Murat Sarıkaya-37 kilogramda birinci

Furkan Alperen Menekşe-45 kilogramda birinci

Hanbey Gedik-49 kilogramda birinci

Sedat Savcı-53 kilogramda birinci

Ahmet Burak Kaya-65 kilogramda birinci

Mustafa Çolakoğlu-61 kilogramda ikinci

Emirhan Paz-artı 65 kilogramda ikinci

İsmail Hakkı Şen-41 kilogramda üçüncü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız