SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina Haftanın En İyi 11'inde Yeraldı

0
Güncellendi - 2019-12-20 03:13:24
Mina Haftanın En İyi 11'inde Yeraldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 15.haftanın en iyi 11’i açıklandı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Arturo Mina, haftanın en iyi 112inde yer aldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup etti. Beşiktaş maçında savunmaya büyük önem veren sarı kırmızılılarda, Arturo Mina ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekti.

Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Spors, ligde 15.haftanın en iyi 11’ini yayınlandı. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Ekvatorlu defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, haftanın en iyi 11’inde yer aldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 68 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyerken, bu karşılaşmalarda 7 gol kaydedip, 3’te asist yaptı. Bu sezon ligde 7 karşılaşmada forma giyen Mina, 450 dakika sahada kaldı. 

Süper Ligde 15.haftanın en iyi 11’i şöyle: 

Adam Stachowiak - Yukatel Denizlispor: (Kurtarış: 7, Kurtarış %: 100, Uzaklaştırma: 1)

Strahil Popov - Kasımpaşa: (Asist: 1, Şut pası: 3, Kazandığı ikili mücadele: 5, Uzaklaştırma: 3)

Arturo Mina - BtcTürk Yeni Malatyaspor: (Uzaklaştırma: 9, Kazandığı ikili mücadele: 8, Kazandığı hava topu: 6, Pas arası: 4)

Aaron Appindangoye - DG Sivasspor: (Kazandığı ikili mücadele: 6, Kazandığı hava topu: 4, Uzaklaştırma: 9, Sahipsiz top kazanma: 6)

Halil Pehlivan - Gençlerbirliği: (Kazandığı ikili mücadele: 11, İsabetli orta: 2, Sahipsiz top kazanma: 5, Başarılı çalım: 2)

Mert Yandaş - DG Sivasspor: (Asist: 1, Şut pası: 3, RCS topla buluşma: 6, Başarılı çalım: 4)

Ziya Erdal - DG Sivasspor: (Gol: 1, Asist: 1, Sahipsiz top kazanma: 7, Kazandığı ikili mücadele: 4)

Olarenwaju Kayode - Gaziantep FK: (Gol: 2, Asist: 1, RCS topla buluşma: 6, Kazandığı ikili mücadele: 5)

Bogdan Stancu - Gençlerbirliği: (Gol: 2, RCS topla buluşma: 4, İsabetli şut: 2, Şut pası: 1)

Bangaly-Fode Koita - Kasımpaşa: (Gol: 2, RCS topla buluşma: 4, Kazandığı ikili mücadele: 6, Başarılı çalım: 2)

Hugo Rodallega - Yukatel Denizlispor: (Gol: 2, Kazandırdığı puan: 3, RCS topla buluşma: 5, İsabetli şut: 3).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mina Beşiktaş maçında topu kafayla uzaklaştırırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kılınç (4 yıl önce)
    Çocuğu maçtan önce ikinci kattan düşmüş,hastanedeymiş,o halde sahaya çıkıp oynuyor ve sahanın yıldızı oluyor,karakterli insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Ronaldodan daha çok zıplamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bence Hadebe olmalıydı!
    0
    0
    Yanıtla