SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina ve Komadaki Oğlu Darius'a Anlamlı Destek

0
Güncellendi - 2019-12-23 17:37:22
Mina ve Komadaki Oğlu Darius'a Anlamlı Destek
A- A+ PAYLAŞ

BİRÇOK KULÜP MESAJ YAYINLADI.. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Mina, 5 yaşındaki oğlunun geçirdiği kaza nedeniyle ülkesi Ekvador’da bulunuyor. Futbolcu arkadaşları, Çaykur Rizespor ile oynadıkları karşılaşmanın seremonisinde üzerinde ‘Darius Mina’ yazılı 44 numaralı sarı kırmızılı formayla çıkarak, Mina’ya destek verdiler.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Beşiktaş maçında oynadığı futbolla haftanın 11’ine seçilen defans oyuncusu Arturo Mina’nın oğlunun, ülkesinde kaza geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu, 9 Aralık’ta meydana gelen bu olayın Beşiktaş maçı öncesi duyulmasını Mina’nın istemediği ve Ekvadorlu futbolcunun, maçtan sonra oğlunun bu durumu nedeniyle ülkesine gittiği Cuma günü kulüp tarafından, "“Futbolcumuz Arturo Mina’nın oğlu Darius Mina 9 Aralık 2019 tarihinde evinin ikinci atından düşmüş ve bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Futbolcumuz Beşiktaş maçı öncesi bu olayın duyulmamasını rica etmiş ve maçtan sonra yoğun bakımda olan ve halen hayati tehlikesi devam eden oğlu için ülkesi Ekvador’a izin alarak gitmiştir. Kendisine kulübümüz ve taraftarlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, oğluna Allah’tan acil şifa dileriz." açıklamasıyla kamuoyuna duyurulmuştu.

Bu nedenle Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer alamayan Mina’ya futbolcu arkadaşları destek verdi. Robin Yalçın, İstiklal Marşı okunduğu esnada üzerinde ‘Darius' ve 'Mina’ yazılı 44 numaralı sarı kırmızılı formayı elinde tuttu. Sarı kırmızılı futbolcular, gazetecilere verdiği ilk 11 pozunda da üzerinde ‘Darius Mina’ yazılı 44 numaralı sarı kırmızılı formayı tuttular.

KULÜPLER MESAJ YAYINLAYARAK, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Ekvatorlu oyuncunun başına gelen talihsiz olay sonrası futbol camiası, sosyal medyadan Arturo Mina’ya geçmiş olsun dileklerini iletirken, Darius Mina’nın da bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundular. 

Fenerbahçe

Umarız oğlun en kısa sürede sağlığına kavuşur, üzüntünü kalbimizde hissettik. Darius ve sana güç diliyoruz.

Galatasaray

Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcusu Arturo Mina’nın oğlu Darius’un başına gelen talihsiz kazayı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Arturo Mina ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, küçük oğluna acil şifalar diliyoruz.

Beşiktaş

Sevgili oğluna acil şifalar diliyoruz. Geçmiş olsun Arturo Mina. 

Trabzonspor

We are very sad to hear the news, dear Mina. Our prayers are with your son Darius... We hope he gets well soon. (Haberleri duyduğumuz için çok üzgünüz, sevgili Mina. Dualarımız oğlunuz Darius ile ... Umarız yakında iyileşir.) 

İstanbul Başakşehir

Dualarımız Arturo Mina ve tüm Mina ailesiyle. Geçmiş olsun Yeni Malatyaspor Kulübü.

Aytemiz Alanyaspor

Darius Mina'ya Allah'tan şifalar, Arturo Mina ve Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun diliyoruz. 

Gençlerbirliği

Arturo Mina ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Darius Mina'ya acil şifalar diliyoruz.

Çaykur Rizespor

Darius Mina’nın sağlığı futboldan daha önemlidir. Malatyaspor futbolcusu Arturo Mina'nın oğlunun yoğun bakımda olduğunu üzülerek öğrendik. Kendisine ve Yeni Malatyaspor Kulübü’ne geçmiş olsun dileklerimizi sunar, oğluna acil şifalar dileriz. 

Denizlispor

Büyük üzüntüyle öğrendiğimiz bu haberle birlikte, tüm dualarımız ile acil şifa dileklerimiz Darius Mina ve ailesiyle birlikte. 

Keçiörengücü

Yeni Malatyasporlu Arturo Mina'nın oğlu Darius Mina'nın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu açıklandı. Keçiörengücü Spor Kulübü olarak hem Yeni Malatyaspor'a hem de Mina'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Adanaspor

Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcusu Arturo Mina’nın oğlu Darius’un başına gelen talihsiz kazayı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Arturo Mina ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, küçük oğluna acil şifalar diliyoruz. 

Göztepeli Serdar Gürler

Mina'ya mesaj göndermek istiyorum. Maçtan önce tişört hazırladım. Evlatlarımız çok kıymetlidir. Bu galibiyeti (Galatasaray karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti) Mina ve oğluna armağan ediyorum. İnşallah en kısa zamanda ayağa kalkar ve içimizi parçalamaz.

Spor sunucusu Seyhan Şaşko

Çok üzüldüm, bir an önce iyileşir dilerim:( geçmiş olsun Arturo Mina ve ailesine... 

De Marke Sports

Dualarımız Darius ve tüm Mina ailesiyle. Geçmiş olsun Yeni Malatyaspor Kulübü. 

Fanatik Gazetesi

Yeni Malatyaspor'da Arturo Mina'nın oğlu Darius Mina'nın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu açıklandı. Fanatik ailesi olarak hem Yeni Malatyaspor'a hem de Mina'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Ülkesinde geçirdiği ev kazası sonucu yoğun bakımda bulunan 5 yaşındaki Darius (küçük olan), Nisan 2019'da babası Mina tarafından kuzeni ile birlikte Yeni Malatyaspor antrenmanına getirilmiş, burada sempatik hareketleriyle futbolculardan büyük ilgi görmüştü

FOTO: Oğlunun geçirdiği kaza nedeniyle Evkador'da bulunan Mina ile yoğun bakımdaki Darius için B.Yeni Malatyasporlu futbolculardan anlamlı bir destek geldi. Futbolcular, Ç.Rizespor maçına, Mina'nın yerinde oynayan Robin Yalçın'ın elinde tuttuğu, üzerinde Darius ve Mina'nın adının bulunduğu, takımda Mina'nın taşıdığı 44 numaralı formayla çıkarak, sevgi ve sağlık dileklerini, dualarını gönderdiler. 11 fotoğrafı çekilirken de Sakıb Aytaç bu formayı tuttu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet ÇOBAN (4 yıl önce)
    Dua en etkili ilaçtır arturo mina..dualarımız darius mina ve ailenle..Allah'tan acil şifalarını diliyorum..bir an önce aramıza dönmen ümidiyle...geçmiş olsun arturo..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Şahin (4 yıl önce)
    Çook geçmiş olsun arto mina dualarımız seninle oğlun la tez zamanda inşallah sağlığına kavuşur .
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET GELEN. (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah tan Acil şifalar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Mina,Yüce Allah oğluna acil şifalar versin.Inşallah en kısa zamanda iyileşir.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    Her mağlubiyet sonrası boş boş eleştirip geyik muhabbeti yazacağınıza adamcağıza bir geçmiş olsun mesajı yazsanıza insanlık bu kadarmı ayağa düştü? Neredesiniz Eyy Büyük Malatyaspor taraftarları? Hadi destek mesajlarını yağdırın bu zor gününde Mina'nın yanında olduğunuzu gösterin bakalım! Neyse inşallah sesimi duyarsınız! Allah acil şifalar versin çok geçmişler olsun Kúçük Mina...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Rabbim elini çalsın,şifalar diliyorum.Mina ailesine sabırlar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    rabbim oğlunu Mina ya ve eşine bağışlasın dua larimiz onunla Allah kimsenin başina vermesin Rabbim yardımcısi olsun
    0
    0
    Yanıtla