SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina ve Mustafa Yok Bifouma Şüpheli

0
Güncellendi - 2019-10-01 20:25:20
Mina ve Mustafa Yok Bifouma Şüpheli
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında Cuma günü 20.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 6.haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 3-0'lık skorla mağlup olan ve 7 puanla 13'üncü sırada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 7.haftanın açılış maçında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Sarı kırmızılılar, sahasında oynayacağı kritik mücadeleyi kazanıp, ligde rahat bir nefes almak istiyor.

Sarı kırmızılılar, Yukatel Denizlispor ile cuma günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda takımdan ayrı olarak sabah-akşam düz koşu yapan Gökhan Töre ile sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Arturo Mina antrenmanda yer almadı. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz haftadan buyana bireysel idman yapan Bifouma'nın durumu ise bir iki gün içerisinde netlik kazanacak.

Antrenman sahasında Bifouma ile yaklaşık beş dakika süren bir toplantı yapan teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncunun durumu hakkında detaylı bilgiler aldı. Tecrübeli teknik adam, önlerindeki maça Bifouma'nın yetişmesi için gerekli talimatları verirken, son kararını maçtan bir gün önce netleştirecek.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra ayak tenisi oynadı. Antrenman istasyon çalışmasıyla tamamlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bu kadro ile ilk yarı 10 puan daha toplarsak büyük basari olacaktır devre arasina kadar 10 puan toplanmazsa yolcudur abbas bağlasan durmaz ligde en kısıtli kadro yenimalatyaspor da
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    OYUNCULAR TÖRE VE MINA IÇIN ÜZÜLDÜLER DE MI OYNAMADILAR YAS MI TUTULAR ARKADAŞ SAKATLANDI DIYE SAHADA GEZDILER KIM NE KADAR BAHIS OYNADI ONU BILSEK DAHA IYI OLUR TAKIM IÇIN OLDUYSA IYI OLDU DERIZ BAŞKANDAN HIC SES YOK 3 0 DUYMADI GÖRMEDIMI ACABA NEDEN TAKIM BU HALE GELDI NORMALDE BIZ 8 OYUNCUYLA ANTALYAYI YINE YENERDIK SEBEP NEYSE AÇIKLANSIN
    0
    0
    Yanıtla