SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina'nın Oynaması Zor, Diğerleri İse..

0
Güncellendi - 2018-11-29 01:03:14
Mina'nın Oynaması Zor, Diğerleri İse..
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen defans oyuncusu Arturo Mina, merkez orta saha oyuncusu Guilherme ile uzun süredir sakatlığı  nedeniyle takımdan ayrı olan kaleci Ertaç Özbir ile Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Mitchell Donald’ın durumları netlik kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Kulüp Doktoru Talat Turgut, takımdaki sakat ve tedavileri devam eden futbolcularla ilgili bilgiler verdi. Öte yandan teknik direktör Erol Bulut’ta antrenman sahasında Talat’tan sakat futbolcuların son durumlarıyla ilgili detaylı bilgi aldığı dikkatlerden kaçmadı.

Turgut, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan kaleci Ertaç Özbir’in sağlık durumuna ilişkin, “Sakat olan oyuncularımızdan kalecimiz Ertaç Özbir’in tedavisinde artık sona gelindi. Oyuncumuzu 4-5 gün içerisinde takımla birlikte antrenmanlara dahil edebileceğimizi öngörüyoruz” açıklamasında bulundu.

Akhisarspor karşılaşmasında Fabien Farnolle’nin kalede olması beklenirken, takımla birlikte antrenmanlara başlayacak olan Ertaç’ın ise Akhisarspor maçında kadroda yer almaması bekleniyor.

MİNA’NIN OYNAMASI ZOR

Ekvator milli takımından sakat dönen Arturo Rafael Mia Meza, Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almamıştı Tecrübeli stoperin Akhisarspor maçı kadrosunda da yer almasının zor olduğu öğrenildi.

Kulüp doktoru Talat Turgut, Mina’nın durumuna ilişkin, “Ekvator Milli Takımı formasıyla çıktığı maçta oyuncumuz Mina’nın yaşadığı sakatlık var. Henüz takıma dahil olmadı. Kontrollerini yaptıktan sonra kendisini bir hafta içerisinde tekrar takıma dahil edeceğimizi düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

DONALD VE GUİLHERME TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile Kasımpaşa maçının son çalışmasında sakatlanan merkez orta saha oyuncusu Guilherme ise takımla birlikte çalışmalara başlıyor.

Kasımpaşa maçı hazırlıkları esnasında sakatlanan ancak daha sonra takıma geri dönen Guilherme, son hazırlıklar esnasında sakatlanmış ve son anda kadrodan çıkarılmıştı. Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayan Brezilyalı oyuncunun Akhisarspor maçına yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Mitchell Donald’dan da sevindirici haber geldi. Kasımpaşa maçı hazırlıkları esnasında tedavi sürecinde olan Donald, takımdan ayrı düz koşulara başlarken, takımla birlikte çalışmalara katılacak. Donald’ın da Akhisarspor maçına kadar hazır hale gelmesi için seferberlik ilan edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız