SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Şarampola Uçtu, 16 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-09-21 13:21:03
Minibüs Şarampola Uçtu, 16 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

DARENDE- MALATYA SEFERİNİ YAPIYORDU.. YARALILARDAN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR.. Malatya'da yolcu minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3'ü ağır 16 kişi yaralandı.

Kaza, Darende- Malatya karayolunun Kozluca-Darıca yol ayrımında meydana geldi. Veysel Borçbitiren (65) idaresindeki 44 J 2853 plakalı yolcu minibüsü Malatya istikametine seyir halinde iken aracın sağ ön lastiğinin patlaması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Minibüs, yoldan çıkıp 30 metrelik şarampolden aşağıya düşerek kayalıklara takıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ile çok sayıda ambulans sevk edilirken, kazada, yaralanan Makbule Budak, Muhammed Yusuf Kavlak, Emrullah Kavlak, Gökhan Tekin, Veysel Borçbitiren, Şaziye Gürbüz, Dilan Gürbüz, Hacı Sevindir, Ahmet Şahin Aslan, Turan Polat Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Hakan Budak, Ramazan Demir, Hasan Şahin, Sakine Aladaş, Mehmet Hanifi Şahin, Hatice Doğan ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

VALİDEN YARALILARA ZİYARET

Kazada yaralanan vatandaşların sevk edildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Aydın Baruş, kazada yaralanan vatandaşların durumları hakkında başhekimlerden detaylı bilgiler aldı. Kazazedeleri de ziyaret eden Vali Baruş, hasta yakınları ve yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AA- malatyahaber.com- iha-bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Zeynel polat (2 yıl önce)
    Bende kazazede Turan Polat'ın kardeşiyim.kazadan dolayı iç kanama geçirdi Abim çok zor bir ameliyat geçirdi dalağı alındı Hamdolsun hayati tehlikeyi atlattı 4 gün ne çektiğimizi bir Allah bilir birde biz. Kazayı yapan taraf yaralı kisilerden önce adamlar kendi arabasının derdine düşmüş bize herkesin iyi olup tahliye olduğunu söylediler.Sonra duydukki 3 ağır yaralı daha var lastik top atmamış şoför uyumuş oğlunun lastiği bıçakla kestiğini görmüşler. HAA MADEM ÖYLE hak ve hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok geçmiş olsun kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağız benim annem kazada gözünü kaybetti bunun hesabı sorulacak Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Budak (kazazede) (2 yıl önce)
    Arkadaşlar herkese hayırlı günler şimdi okudum Malatya aşığı önce lastik patladı diyor ben ve eşim şoförün hemen arka koltuğunda idik lastik patlama falan yok adam yolda uyudu ve yoldan çıktı zaten başka bir şoför arkadaş adamın gece Sabah İstanbul dan geldiğini ve o vaziyette yola çıktığını söyledi zaten ifademizi de bu şekilde verdik ve şikayetçi olduk bu şaka değil arkadaşlar Allah korumuş yemin ederim eve dönüşte kaza yerine baktım araç 2 metre daha önden girse parçalanması içten bile değil aracın içinde öndeki koltuğa carptik şükür bizde önemli bir şey yok ama olan 3 kişi var bu vaziyet te bile oturup kalkmak yatıp uzanmak bizim için eziyet oldu onun herkes dikkat li olsun ve lütfen hangi araç olursa olsun kemeri takın yaşamış biri olarak söylüyorum selam la
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncelikle geçmiş olsun bu kazada ağır yaralı olan birinin oğluyum ben ve biz de şikayetçi olmayı düşünüyoruz hem şoförden hem de firmadan bununla alakalı toplu şikayet olması için size ulaşabileceğim bir telefon numarası veya instagram hesabı bırakırsanız çok sevinirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Budak (kazazede) (2 yıl önce)Uğurcan Alataş isimli kullanıcı yorumuna
    Sizede geçmiş olsun siz şikayetçi olursanız zaten dava açılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkür ederim sağolun
    0
    0
    Yanıtla
  • gkhn_tekin44 çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya aşığı (2 yıl önce)
    Usta şöför insan kendi canını ve malını tehlikeye atarmı lastik patlayınca kaza kaçınılmaz olmuş şöförlerimizde dikkatli olmalı hemen ön yargılı olmayalım yarış etmiyor acil şifalar dilerim burada şöför ve yolcuların yaşadıklarını yazsın olayın gerçek yüzünü öğrenelim saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayda ağır yaralanan Sakine Alataş'ın kızıyım annem çok zor bi ameliyat geçirdi ve sol gözünü kaybetti.Annem yeni yeni kendine geldi ve tek dediği şey şoför ün araç seyir halindeyken uyuduğu lastik patlaması falan yok.Yani can taşıyosunuz bu sorumsuzluk nedir ya?Gerekli yerlerden de şikayetçi olunacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Budak (kazazede) (2 yıl önce)Tuba isimli kullanıcı yorumuna
    Kazada annenizi gördüm rabbim acil şifalar versin gözünü olay yerinde kayıp etti çarpma esnasında çok korkunç bir durum Allah yardımcınız olsun kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah razı olsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Budak (2 yıl önce)Tuba isimli kullanıcı yorumuna
    Allah acil şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun kazada annenizi gördüm anneniz olay yerinde gözünü kaybetti çok korkunç bir durum Allah yardımcınız olsun bu olay bu adamın yanına kalmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Olay yeri inceleme raporlarına bakmak lazım ama ben lastiğin patlamasının minibüs kontrolden çıktıktan sonra araziye girdiğinde olduğunu düşünüyorum. Bir önceki yorumda ki Cihan Bey'inde belirttiği gibi bazı minibüs şoförleri çok cahiller ve hem kendi hayatlarını hem de tüm yolcuların hayatlarını büyük riske atıyorlar sürekli. Geçen ben de Darende'ye işim için giderken şoför yine telefonu ile konuşuyordu. O kadar kaza oluyor, hayatlar kaybediliyor ama hiçbir ders ne yazık ki çıkarılmıyor Canım Ülkemde. Şoförlerin acilen değişmeleri gerekli bence o kadar işsiz üniversite mezunu gencimiz var diyoruz, bunlara profesyonel sürüş eğitimleri verilip bu tip işlerde istihdam edilirler ise bu tip felaketlerin önüne geçmiş olabiliriz belki. Yoksa telefonla konuşuyor diye kendisini uyardığımız zaman bizlere çatan şu an ki mevcut şoförler ile bir yere varmamız çok ama çok zor. Tabi ki işini düzgün yapmaya çalışan "azınlık" sayıdaki değerli şoförlerimizi de bir yana koymak lazım. Bütün kazazedelere ve ailelerine çok geçmiş olsun diliyorum, umarım hiçbir hayat kaybolmadan tez zamanda herkes şifaya kavuşur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Cok geçmiş olsun. Umariz kimseye daha olumsuz bir sey olmaz. Bu araclari kamera ve gps gibi tecizatlarla denetim altina almak şart. Gecen hafta ilcenin birine seyahat ederken denk geldim, sofor arkadas araclara makas ata-ata, hiz kurallarini hice sayarak, cep telefonu ile surekli konusarak ilceye geldik. Donuste sehirler arasi otobuse binmeyi tercih ettik. Cok sıkı denetlenmeli dusuncesindeyim. Taşınan CAN !
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)Cihan isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi ilceye hangi firma ile gittiniz bize de soyleyon ki oyle firmalari tercih etmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla