SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-09-28 02:23:22
Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da öğrencilerin okul yönetimine itfaiyenin nasıl çalıştığı yönündeki meraklarını iletmesi üzerine öğrenciler itfaiyeyi ziyaretleri sağlandı.

Her yıl 25 - 30 Eylül tarihlerini içine alan hafta “Yangından Korunma Haftası” olarak düzenlenmesi nedeni ile Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Bostanbaşı İlkokulu öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, itfaiye erlerinin Yangından Korunma Haftasını kutladı. Minik öğrenciler, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Hanifi Acar’a çiçek takdiminde bulundular. Öğrencilere bu güzel ziyaretlerinden teşekkür eden Acar, İtfaiye hakkında bilgiler verdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitimden sorumlu Seyfullah Soylu da öğrencilere İtfaiyeyi tanıtan sunum yaptıktan sonra kurumdaki araç gereçler hakkında bilgi verdi.

Böylece öğrencilerin okul yönetimine itfaiyenin nasıl çalıştığına ilişkin meraklarının giderilmesini istemeleri sonrasında taleplerinin karşılanması mutluluğu ile okullarına döndüğü kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız